طرز تهیه سیب زمینی تند خوشمزه

مجله خبری

Guest
آموزش و دستور پخت سیب زمینی تند خانگی به سبک هندی

  1. 3 عدد سیب زمینی درشت
  2. 1 عدد پیاز
  3. 1 حبه سیر
  4. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه
  5. زیره سبز، پاپریکا، آویشن، تخم گشنیز، زنحبیل
  6. روغن برای سرخ کردن

سیب زمینی را به تکه های درشت خرد کردم و نیم ساعت در آب سرد گذاشتم بعد آبکش کردم و گذاشتم تا خشک شود.

پیاز و سیر را رنده کردم و با تمام ادویه ها مخلوط کردم و کنار گذاشتم.

سیب زمینی ها را در روغن فراوان سرخ کردم و در صافی گذاشتم تا روغن اضافه آن گرفته شود.بیشتر روغن داخل تابه را خالی کردم و مخلوط پیاز و ادویه را در بقیه روغن تابه ریختم و گذاشتم تا پیاز و سیر و ادویه ها سرخ شود و آب پیاز کامل کشیده شود. بعد سیب زمینی های سرخ شده را در تابه ریختم و آروم هم زدم تا مواد بخورد هم بروند بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداشتم و در ظرف کشیدم و با جعفری و گشنیز خرد شده تزئین کردم.

نکته : میزان ادویه ها دلخواهه. بنا به ذائقه خودتون فلفل و نمک را کم و زیاد کنید. من از هر کدام از ادویه ها نصف قاشق چای خوری استفاده کردم و فلفل ها را بیشتر ریختم.

 

بالا