مجله خبری
Guest
آموزش و دستور پخت سیب زمینی تند خانگی به سبک هندی
سیب زمینی را به تکه های درشت خرد کردم و نیم ساعت در آب سرد گذاشتم بعد آبکش کردم و گذاشتم تا خشک شود.
پیاز و سیر را رنده کردم و با تمام ادویه ها مخلوط کردم و کنار گذاشتم.
سیب زمینی ها را در روغن فراوان سرخ کردم و در صافی گذاشتم تا روغن اضافه آن گرفته شود.بیشتر روغن داخل تابه را خالی کردم و مخلوط پیاز و ادویه را در بقیه روغن تابه ریختم و گذاشتم تا پیاز و سیر و ادویه ها سرخ شود و آب پیاز کامل کشیده شود. بعد سیب زمینی های سرخ شده را در تابه ریختم و آروم هم زدم تا مواد بخورد هم بروند بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداشتم و در ظرف کشیدم و با جعفری و گشنیز خرد شده تزئین کردم.
نکته : میزان ادویه ها دلخواهه. بنا به ذائقه خودتون فلفل و نمک را کم و زیاد کنید. من از هر کدام از ادویه ها نصف قاشق چای خوری استفاده کردم و فلفل ها را بیشتر ریختم.
- 3 عدد سیب زمینی درشت
- 1 عدد پیاز
- 1 حبه سیر
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه
- زیره سبز، پاپریکا، آویشن، تخم گشنیز، زنحبیل
- روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی را به تکه های درشت خرد کردم و نیم ساعت در آب سرد گذاشتم بعد آبکش کردم و گذاشتم تا خشک شود.
پیاز و سیر را رنده کردم و با تمام ادویه ها مخلوط کردم و کنار گذاشتم.
سیب زمینی ها را در روغن فراوان سرخ کردم و در صافی گذاشتم تا روغن اضافه آن گرفته شود.بیشتر روغن داخل تابه را خالی کردم و مخلوط پیاز و ادویه را در بقیه روغن تابه ریختم و گذاشتم تا پیاز و سیر و ادویه ها سرخ شود و آب پیاز کامل کشیده شود. بعد سیب زمینی های سرخ شده را در تابه ریختم و آروم هم زدم تا مواد بخورد هم بروند بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداشتم و در ظرف کشیدم و با جعفری و گشنیز خرد شده تزئین کردم.
نکته : میزان ادویه ها دلخواهه. بنا به ذائقه خودتون فلفل و نمک را کم و زیاد کنید. من از هر کدام از ادویه ها نصف قاشق چای خوری استفاده کردم و فلفل ها را بیشتر ریختم.