آیلا
Guest
طرز تهیه بیش از سی نوع سوپ رژیمی فوقالعاده چربی سوز و لاغرکننده
هر کدام باب ذائقه شما بوده را میتوانید تهیه و از آن لذت ببرید
سوپ گل کلم
مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم ۲ عدد خرد شده
شیر کم چرب ۲ فنجان
روغن ۱ قاشق چایخوری
کرفس ۲ قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
پیاز ۱ فنجان (ریز خرد شده)
فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک (برای مزه)
روش تهیه
روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیازها را برای ۲ دقیقه در آن تفت دهید. گل کلم را به آن اضافه نمایید. آن را برای ۴-۳ دقیقه سرخ کنید. حالا شیر و نصف فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید.
تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و برای ۱۰ دقیقه بپزید. در این میان چند بار بهم بزنید. بگذارید کاملا سرد شود. پس از آن، مخلوط را میکس کنید تا صاف و یکدست شود. حالا مخلوط را به قابلمه برگردانید و کرفس، فلفل، نمک و نصف فنجان آب را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن آنها بگذارید ۲ دقیقه بپزند. آن را چند بار بهم بزنید، بلافاصله سرو کنید و در حالی که هوز گرم است بخورید.
۲. سوپ سیر و سبزیجات
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن ۱ قاشق چایخوری
سیر ۲ قاشق چایخوری (ریز خرد شده)
جو دوسر پرک ۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات مخلوط (گل کلم، هویج و لوبیای فرانسوی) ۱ فنجان (آب پز و ریز خرد شده)
پیاز ۴/۱ فنجان (ریز خرد شده)
گشنیز ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
نمک و فلفل مطابق میل تان
روش تهیه
اول روغن را در یک قابلمه گرم کنید. سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید. حالا سبزیجات مخلوط را به آن اضافه نمایید. ۳ فنجان آب در قابلمه بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
بگذارید به مدت ۲ دقیقه بعد از مخلوط کردن بپزد. گاهی اوقات آن را بهم بزنید تا ته نگیرد. گشنیز و جوی دوسر را به آن اضافه کرده و به خوبی بهم بزنید. برای ۱ دقیقه روی شعله متوسط بپزید. سرو کرده و بصورت گرم میل کنید.
۳. سوپ عدس قرمز
مواد لازم برای ۴ نفر
عدس قرمز بی پوست نصف فنجان
هویج ۴/۳ فنجان (خرد شده)
برگهای نعناع ۴/۱ فنجان
برنج نصف فنجان
پیاز ۴/۳ فنجان (خرد شده)
گوجه فرنگی ۴/۱ فنجان (خرد شده)
تکه های فلفل قرمز خشک ۴/۱ قاشق چایخوری
شیر کم چرب ۴/۱ فنجان
نمک (برای مزه)
روش تهیه
برگ های نعناع را در تابه بو دهید تا زمانی که ترد شوند. آن را خرد کنید و کنار بگذارید. عدس قرمز و برنج را با آب به خوبی بشویید و سپس آب آن ها را خالی کنید. آن ها را در یک دیگ زودپز بریزید. هویج، پیاز و گوجه فرنگی را به همراه ۲ فنجان آب به آن اضافه کنید. تا زمانی که زودپز ۲ بار سوت بزند، بگذارید بپزد.
این مخلوط را میکس کنید تا کاملا صاف و یک دست شود. تا چند دقیقه پس از اضافه کردن شیر، نعناع بو داده، تکه های فلفل، نصف فنجان آب و نمک به آن اجازه دهید بجوشد. سوپ را به صورت گرم سرو کنید.
۴. سوپ پیاز قهوه ای
مواد لازم برای ۴ نفر
برای توپک های فلفل و پنیر کاتیج
جعفری ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
پنیر کاتیج کم چرب/توفو نصف فنجان (خرد شده)
پودر خردل نصف قاشق چایخوری
نمک (برای مزه)
سایر مواد تشکیل دهنده
استاک سبزیجات ۳ فنجان
پیاز نصف فنجان (خرد شده)
آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق چایخوری
نمک (برای مزه)
روش تهیه
برای درست کردن توپک های فلفل پنیر کاتیج، تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید. پس از تقسیم کردن این مخلوط به ۲۰ قسمت مساوی، توپک های کوچکی از آنها درست کنید. آنها را برای ۲۰ ثانیه در مایکرویو قرار دهید. بگذارید خنک شود. همچنین می توانید از یک بخارپز برای پختن توپک ها استفاده کنید.
حالا روغن را در تابه گرم کنید. پیازها را برای ۱۰ دقیقه روی شعله کم تفت دهید. صبر کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی درآید. استاک سبزیجات، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. آن را به جوش آورید. آرد را در ۴/۱ فنجان آب مخلوط کنید و به سوپ اضافه نمایید. بگذارید مخلوط برای ۵ دقیقه بجوشد. حالا توپک های فلفل و پنیر کاتیج را به سوپ اضاف کنید. پس از تزئین با جعفری، آن را به صورت گرم سرو کنید.
۵. سوپ کلم
مواد لازم برای ۴ نفر
کلم (سر بزرگ) ۱ عدد (خرد شده)
پیاز ۳ عدد (خرد شده)
گوجه فرنگی کامل پوست کنده (با مایع) ۲ قوطی ۱۶ اونسی
هویج ۵ عدد خرد شده
مخلوط سوپ خشک پیاز ۱ پاکت ۱ اونسی
فلفل دلمه ای سبز ۲ عدد (خرد شده)
لوبیای سبز، ۱ قوطی ۱۵ اونسی خرد شده و آب گرفته
آبگوشت گاو ۱ قوطی ۱۴ اونسی
آب گوجه فرنگی ۲ لیتر
کرفس ۱۰ ساقه (خرد شده)
روش تهیه
یک قابلمه بزرگ بردارید و هویج، فلفل دلمه ای، کلم، پیاز، کرفس، گوجه فرنگی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید.
مخلوط سوپ پیاز، آبگوشت گاو، آب گوجه فرنگی را در آن بریزید و آب کافی اضافه کنید تا روی سبزیجات را بپوشاند. تا زمانیکه سبزیجات نرم شوند، مخلوط را بجوشانید. می توانید آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کنید.
هر کدام باب ذائقه شما بوده را میتوانید تهیه و از آن لذت ببرید
سوپ گل کلم
مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم ۲ عدد خرد شده
شیر کم چرب ۲ فنجان
روغن ۱ قاشق چایخوری
کرفس ۲ قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
پیاز ۱ فنجان (ریز خرد شده)
فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک (برای مزه)
روش تهیه
روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیازها را برای ۲ دقیقه در آن تفت دهید. گل کلم را به آن اضافه نمایید. آن را برای ۴-۳ دقیقه سرخ کنید. حالا شیر و نصف فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید.
تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و برای ۱۰ دقیقه بپزید. در این میان چند بار بهم بزنید. بگذارید کاملا سرد شود. پس از آن، مخلوط را میکس کنید تا صاف و یکدست شود. حالا مخلوط را به قابلمه برگردانید و کرفس، فلفل، نمک و نصف فنجان آب را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن آنها بگذارید ۲ دقیقه بپزند. آن را چند بار بهم بزنید، بلافاصله سرو کنید و در حالی که هوز گرم است بخورید.
۲. سوپ سیر و سبزیجات
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن ۱ قاشق چایخوری
سیر ۲ قاشق چایخوری (ریز خرد شده)
جو دوسر پرک ۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات مخلوط (گل کلم، هویج و لوبیای فرانسوی) ۱ فنجان (آب پز و ریز خرد شده)
پیاز ۴/۱ فنجان (ریز خرد شده)
گشنیز ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
نمک و فلفل مطابق میل تان
روش تهیه
اول روغن را در یک قابلمه گرم کنید. سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید. حالا سبزیجات مخلوط را به آن اضافه نمایید. ۳ فنجان آب در قابلمه بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
بگذارید به مدت ۲ دقیقه بعد از مخلوط کردن بپزد. گاهی اوقات آن را بهم بزنید تا ته نگیرد. گشنیز و جوی دوسر را به آن اضافه کرده و به خوبی بهم بزنید. برای ۱ دقیقه روی شعله متوسط بپزید. سرو کرده و بصورت گرم میل کنید.
۳. سوپ عدس قرمز
مواد لازم برای ۴ نفر
عدس قرمز بی پوست نصف فنجان
هویج ۴/۳ فنجان (خرد شده)
برگهای نعناع ۴/۱ فنجان
برنج نصف فنجان
پیاز ۴/۳ فنجان (خرد شده)
گوجه فرنگی ۴/۱ فنجان (خرد شده)
تکه های فلفل قرمز خشک ۴/۱ قاشق چایخوری
شیر کم چرب ۴/۱ فنجان
نمک (برای مزه)
روش تهیه
برگ های نعناع را در تابه بو دهید تا زمانی که ترد شوند. آن را خرد کنید و کنار بگذارید. عدس قرمز و برنج را با آب به خوبی بشویید و سپس آب آن ها را خالی کنید. آن ها را در یک دیگ زودپز بریزید. هویج، پیاز و گوجه فرنگی را به همراه ۲ فنجان آب به آن اضافه کنید. تا زمانی که زودپز ۲ بار سوت بزند، بگذارید بپزد.
این مخلوط را میکس کنید تا کاملا صاف و یک دست شود. تا چند دقیقه پس از اضافه کردن شیر، نعناع بو داده، تکه های فلفل، نصف فنجان آب و نمک به آن اجازه دهید بجوشد. سوپ را به صورت گرم سرو کنید.
۴. سوپ پیاز قهوه ای
مواد لازم برای ۴ نفر
برای توپک های فلفل و پنیر کاتیج
جعفری ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
پنیر کاتیج کم چرب/توفو نصف فنجان (خرد شده)
پودر خردل نصف قاشق چایخوری
نمک (برای مزه)
سایر مواد تشکیل دهنده
استاک سبزیجات ۳ فنجان
پیاز نصف فنجان (خرد شده)
آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق چایخوری
نمک (برای مزه)
روش تهیه
برای درست کردن توپک های فلفل پنیر کاتیج، تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید. پس از تقسیم کردن این مخلوط به ۲۰ قسمت مساوی، توپک های کوچکی از آنها درست کنید. آنها را برای ۲۰ ثانیه در مایکرویو قرار دهید. بگذارید خنک شود. همچنین می توانید از یک بخارپز برای پختن توپک ها استفاده کنید.
حالا روغن را در تابه گرم کنید. پیازها را برای ۱۰ دقیقه روی شعله کم تفت دهید. صبر کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی درآید. استاک سبزیجات، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. آن را به جوش آورید. آرد را در ۴/۱ فنجان آب مخلوط کنید و به سوپ اضافه نمایید. بگذارید مخلوط برای ۵ دقیقه بجوشد. حالا توپک های فلفل و پنیر کاتیج را به سوپ اضاف کنید. پس از تزئین با جعفری، آن را به صورت گرم سرو کنید.
۵. سوپ کلم
مواد لازم برای ۴ نفر
کلم (سر بزرگ) ۱ عدد (خرد شده)
پیاز ۳ عدد (خرد شده)
گوجه فرنگی کامل پوست کنده (با مایع) ۲ قوطی ۱۶ اونسی
هویج ۵ عدد خرد شده
مخلوط سوپ خشک پیاز ۱ پاکت ۱ اونسی
فلفل دلمه ای سبز ۲ عدد (خرد شده)
لوبیای سبز، ۱ قوطی ۱۵ اونسی خرد شده و آب گرفته
آبگوشت گاو ۱ قوطی ۱۴ اونسی
آب گوجه فرنگی ۲ لیتر
کرفس ۱۰ ساقه (خرد شده)
روش تهیه
یک قابلمه بزرگ بردارید و هویج، فلفل دلمه ای، کلم، پیاز، کرفس، گوجه فرنگی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید.
مخلوط سوپ پیاز، آبگوشت گاو، آب گوجه فرنگی را در آن بریزید و آب کافی اضافه کنید تا روی سبزیجات را بپوشاند. تا زمانیکه سبزیجات نرم شوند، مخلوط را بجوشانید. می توانید آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کنید.