طرز تهیه سمبوسه خانگی در توستر

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش و دستور پخت سمبوسه در توستر به روشی آسان، چگونه در منزل با دستگاه اون توستر سمبوسه سیب زمینی و پیتزایی درست کنیم


  1. 1 عدد سیب زمینی متوسط
  2. 1 عدد پیاز کوچک
  3. قارچ دو عدد کوچک
  4. 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه خرد شده
  5. کنسرو ذرت و نخود فرنگی از هر کدام یک قاشق غذاخوری
  6. 1 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده
  7. 1 قاشق غذاخوری جعفری و تره خرد شده از هر کدام
  8. 1 قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن
  9. 1 پنس فلفل ، زردچوبه ، پایریکا از هر کدام
  10. نصف قاشق چایخوری نمک


  • مواد برای رویه
  • 1 عدد تخم مرغ
  • قاشق غذا خوری روغن مایع و
  • 1 پنس نمک ،زردچوبه ،پایریکا، کاری از هر کدام

سیب زمینی را آب پز می کنیم و بعد از آب پز کردن پوره کرده یا رنده می کنیم

پیاز را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم سپس گوشت را اضافه می کنیم (می توان گوشت را حذف کرد) و ادویه ها و نمک را اضافه می کنیم

قارچ را جداگانه تف می دهیم سپس فلفل دلمه و ذرت و نخود فرنگی را اضافه می کنیم و تف می دهیم و به مواد مرحله ۲ اضافه می کنیم.

مواد مرحله دو و سه را باهم ترکیب کرده سپس سیب زمینی پوره شده یا رنده شده را اضافه می کنیم‌و ترکیب می کنیم.

سپس حرارت را خاموش کرده وجعفری و تره را اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم

نان لواش را به شکل مستطیل برش زده مقداری از مواد را داخل نان گذاشته و به شکل لقمه ای تا می زنیم.

برای رویه سمبوسه. تخم مرغ را با روغن و ادویه کاملا هم می زنیم تا از لختگی خارج شود سپس با برس روی سمبوسه و لایه آخر نان که تا زدیم مقداری از ماده تخم مرغی که آماده کردیم می زنیم تا بهم بچسبید.

سپس در سینی توستر یا فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و سمبوسه را داخل سینی می گذاریم.و اگر دوست داشتیم مقداری سیاه دانه یا کنجد روی آن می ریزیم

درجه توستر من ۱۹۰ بود ده دقیقه اول فقط المنت پایین روشن بود و ده دقیقه دوم هر دو المنت را روشن کردم تا رویه سمبوسه هم طلایی شود.

لایه زیرین هم ترد می شود اما اگر می خواهید لایه زیرین هم مثل لایه رو طلایی شود می توانید بعد از اینکه رویه طلایی شد جابجا کنید تا همه طرف سمبوسه طلایی شود. نوش جان

 

بالا