مژده
Guest
آموزش و طرز تهیه سرکه سیب در خانه با روشی آسان و در زمانی کوتاه
سیب ها را شسته به چهار قسمت تقسیم کرده )فرقی نداره زرد یا قرمز( دانه سیب را برداشته بعد توی دبه گذاشته شود نخود خام وعسل ونمک رویش ریخته پودر خمیر مایه را بایک لیوان آب حل کرده به مواد دبه اضافه کرده.اگر دبه بزرگ باشد ۲لیوان سرکه.اگر از ده کیلویی باشد یک لیوان سرکه اضافه کنید.آب هم بریزید تا روی سیب ها برسد.بعد یک تکه نان سنگک توی دبه بذارید.دربش را ببندید.در جای گرم بذارید رویش را هم بپوشانید.بعد از ۴۰روز کمی در دبه را باز کنید تا پشه ها بره دبه تا تخمیر سرکه انجام بشه
به مزه آش نگاه کنید ببینید سرکه اومده.آنوقت آبکش کنید. سرکه را در بطری شیشه ای بریزید.یادتون باشد هیچ وقت سیب ها را له نکنید.تا سرکه شفافی داشته باشید. این رسپی سرکه امتحان شده است
مواد لازم
- به اندازه دلخواه سیب
- 2 پیمانه سرکه
- 1 قاشق غذاخوری عسل
- 1 ق.غ.نمک
- 2 ق.غ.پودر خمیر مایه
- چند دانه نخود خام
- دبه پلاستیکی وچاقو
- 1 تکه نان سنگک
- به مقدار لازم آب
سیب ها را شسته به چهار قسمت تقسیم کرده )فرقی نداره زرد یا قرمز( دانه سیب را برداشته بعد توی دبه گذاشته شود نخود خام وعسل ونمک رویش ریخته پودر خمیر مایه را بایک لیوان آب حل کرده به مواد دبه اضافه کرده.اگر دبه بزرگ باشد ۲لیوان سرکه.اگر از ده کیلویی باشد یک لیوان سرکه اضافه کنید.آب هم بریزید تا روی سیب ها برسد.بعد یک تکه نان سنگک توی دبه بذارید.دربش را ببندید.در جای گرم بذارید رویش را هم بپوشانید.بعد از ۴۰روز کمی در دبه را باز کنید تا پشه ها بره دبه تا تخمیر سرکه انجام بشه
به مزه آش نگاه کنید ببینید سرکه اومده.آنوقت آبکش کنید. سرکه را در بطری شیشه ای بریزید.یادتون باشد هیچ وقت سیب ها را له نکنید.تا سرکه شفافی داشته باشید. این رسپی سرکه امتحان شده است