طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک سالاد خوشرنگ و مقوی برای کاهش وزن

  • شروع کننده موضوع salam2012
  • تاریخ شروع

salam2012

Guest
این سالاد حاوی منیزیم و پتاسیم فراوان است. امگا 3 و پروتئین را از این سالاد به راحتی می توانید تأمین کنید. ما در مورد ماهی تن صحبت می کنیم که وقتی صحبت از سالاد می شود به ذهن متبادر می شود که با همه چیز از پاستا گرفته تا پیتزا به خوبی ست می شود. این سالاد برای کسانی که بدنبال رژیم لاغری هستند هم می توان یک ناهار یا شام مقوی باشد. با شماست با

تهیه این سالاد بسیار آسان است. سبزی ها خرد شده و با مواد جانبی و ماهی تن که می خواهید سرو شوند. به یک سالاد خوشمزه و رضایت بخش تبدیل می شود. در صورت تمایل می توانید دستور ما را با افزودن موادی مانند گندم سیاه، کینوا، نخود نیز تهیه کنید.



  • 1/2 دسته کاهو
  • 3-4 شاخه پیازچه تازه
  • مقداری شووید تازه (یا جعفری)
  • 4-5 عدد گوجه گیلاسی
  • یک عدد خیار
  • 1 عدد فلفل کاپیا
  • 2 عدد کنسرو تن
  • برای سس:
  • 1/2 عدد لیمو
  • 2 قاشق سوپخوری سرکه سیب
  • 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • یک قاشق دسر خردل (اختیاری)
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به اندازه دلخواه
تمام سبزیجات را کاملاً بشویید و خشک کنید. پیازچه ها را به صورت حلقه های نازک خرد کنید.

سپس کاهو را به قطعات بزرگ خرد کنید. در صورت تمایل می توانید آن را بدون دست زدن به چاقو نیز در دستان خود تقسیم کنید.

شووید را به قطعات بزرگ خرد کنید.

فلفل کاپیا را به صورت حلقه های نازک خرد کنید. خیار را به صورت مورب به ورقه های نازک برش دهید. گوجه گیلاسی را به 4 قسمت برش دهید.

تمام مواد سس را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. با هم زدن با چنگال خوب مخلوط کنید.

تمام سبزیجات خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و سسی که آماده کردید را روی آن بریزید. با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا سس به طور یکنواخت پخش شود. ماهی تنی را که روغن آن را آبکش کرده اید، روی سالاد اضافه کنید.
 

بالا