طرز تهیه زیره جوش اراکی خوشمزه و لذیذ

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رسپی خوشمزه ترین زیره جوش اراکی به سبک سنتی و آسان
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۲ لیوان
روغن مابع۱ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده¼ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی¼ قاشق چایخوری
مغزیجات خام۱ لیوان
دستور پخت زیره جوش
مرحله اول
برای تهیه زیره جوش خوشمزه ابتدا روغن ها را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شوند. آرد را الک می کنیم و به روغن داغ شده کم کم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.


مرحله دوم
چیزیکه قابل اشاره است در اینجا این است که رنگ آرد نباید تغییر محسوسی کند، فقط در حدی باید تفت دهیم که طعم خامی آرد گرفته شود. بعد پودر هل،دارچین،زردچوبه،زیره،پودر گل محمدی و زعفران را اضافه می کنیم.

مرحله سوم
حالا حدودا ۳۰ ثانیه مواد را تفت می دهیم تا آرد با ادویه ها طعم دار و به طور کامل مخلوط شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و شکر را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا شکر سفت نشود.

مرحله چهارم
در این مرحله مغزیجات خام (پسته، بادام، گردو، فندق و…) را نیز قابلمه می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا مغزیجات با کل زیره جوش آمیخته شود. زیرجوش را در ظرف مورد نظر می ریزیم و داغ و گرم نوش جان کنید.

Û±Û·-ÛµÛ²-ÛµÛ¶-157212.jpg
 

زری

کاربر جدید
عضویت
Aug 14, 2023
جنسیت
خانم
رسپی خوشمزه ترین زیره جوش اراکی به سبک سنتی و آسان
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۲ لیوان
روغن مابع۱ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده¼ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی¼ قاشق چایخوری
مغزیجات خام۱ لیوان
دستور پخت زیره جوش
مرحله اول
برای تهیه زیره جوش خوشمزه ابتدا روغن ها را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شوند. آرد را الک می کنیم و به روغن داغ شده کم کم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.


مرحله دوم
چیزیکه قابل اشاره است در اینجا این است که رنگ آرد نباید تغییر محسوسی کند، فقط در حدی باید تفت دهیم که طعم خامی آرد گرفته شود. بعد پودر هل،دارچین،زردچوبه،زیره،پودر گل محمدی و زعفران را اضافه می کنیم.

مرحله سوم
حالا حدودا ۳۰ ثانیه مواد را تفت می دهیم تا آرد با ادویه ها طعم دار و به طور کامل مخلوط شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و شکر را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا شکر سفت نشود.

مرحله چهارم
در این مرحله مغزیجات خام (پسته، بادام، گردو، فندق و…) را نیز قابلمه می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا مغزیجات با کل زیره جوش آمیخته شود. زیرجوش را در ظرف مورد نظر می ریزیم و داغ و گرم نوش جان کنید.

مشاهده پیوست 258396
سلام چرا این زیره جوش در دستورش آب ندارد؟ یعنی همش روغنیه
 

بالا