مجله خبری

Guest
آموزش و دستور تهیه زیتون پرورده اصل شمال به روش رودبار به همراه فیلم آموزشی

1614786011716.jpeg



مواد برای ۱ شیشه متوسط
زیتون بدون هسته۵۰۰ گرم
مغز گردو۳۰۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
رب انار۲ پیمانه
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق غذاخوری
دانه انار خشک شده۲ قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه زیتون پرورده​



مرحله اول​

برای تهیه زیتون پروده خوشمزه ابتدا طعم زیتون های بدون هسته را می چشیم اگر شور و یا ترش بودند در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی زیتون ها آب می ریزیم و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم داخل آب بمانند تا خیس بخورند و طعم شوری یا ترشی آن ها از بین برود.



مرحله دوم​

سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. مغز گردوها را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و زیتون ها را به آن اضافه می کنیم و رب انار و آبلیمو را نیز به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.


مرحله سوم​

حالا با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و پودر نعناع خشک و آویشن خشک و دانه های انار خشک و روغن زیتون را نیز به مواد می افزاییم و با قاشق آرام همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا زیتون ها با سبزیجات خشک طعم دار شوند.

مرحله چهارم​

سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا طعم تمامی مواد در هم مخلوط شود و پس از آن می توانید از زیتون پرورده استفاده کنید.

رنگ زیتون پرورده​

در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر شودف می توانید مقداری گردو را مقداری افزایش دهید و در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده تیره تر شود می توانید مقدار رب انار و دانه های انار را افزایش دهید.



 

مااماان_ساامیاار

Guest
به به
اما یادت باشه به زیتون شناس خودش زیتون بی هسته نمیخره هانی?
 

مامان اروین

Guest
راستی نون های دیشبم??... حوصله ماهی درست کردن نداستم بربری شون کردم??... ولی همینطوری ابتکاری پودر زعفرون زدم خوشمزه شد..
Screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۰۳-۱۹-۱۲-۴۹.png
 

بالا