آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه زمرد پلو غذای محلی سنتی افغانستان
مواد لازم
۱- گوشت گوسفند یک کیلو ( با پیاز یخنی شود )
۲- برنج باریک یک کیلو
۳- روغن بقدری ضرورت
۴- سبزی پالک یک کیلو
( چیده و ریزه نموده بعد از شستن جوش داده شود )
۵- شبت ۱۰ گرام *( شسته وریزه نماید )
۶- سیر کوبیده شده دو سه حبه
۷- پیاز سه عدد
۸- چهار مصالحه و نمک بقدری ضرورت
طرز تهیه زمرد پلو
گوشت را شسته بعد از دور نمودن پرده های اضافی توته نمودن
با پیاز یخنی نماید .
در اخیر مقداری کم آب گوشت باقی بماند .
۲- دیگ را روی حرارت گذاشته مقداری کم آب و پالک را انداخته
جوش بدهید . تا نرم گردد . و آب از خود بجا نگذارد .
سبزی را از ماشین گوشت بکشید .
۳- روغن را داغ نموده گوشت را سرخ نموده علیحده بگذارید .
سپس با همین روغن پیاز و سیر را گلابی نماید . سبزی ماشین
شده وشبت را بالای روغن انداخته خوب سرخ نماید .
تا رنگ روغن سبز گردد . بعدا یخنی را اضافه نموده به از این که
به جوش آمد .
آب برنج را صاف نموده علاوه نماید . نمک را فراموش نکنید .
مقداری آب باید به اندازه یک انج از روی برنج بالا باشد .
بگذارید آب برنج خشک شود . آن را دور داده یک مقداری آب
دیگر برای دم گرفتن برنج علاوه نموده مصالحه را اضافه نماید .
گوشت را روی برنج گذاشته سر دیگ را به ستک *(دستمال پاکیزه)
پیچانیده حرارت را کم نماید و برای مدت نیم ساعت بگذارید دم
بگیرید .
برنج را درغوری ها کشیده گوشت را لای برنج گذاشته زمرد پلو را
سرویس نماید .
اشتها خوب برای شما
مواد لازم
۱- گوشت گوسفند یک کیلو ( با پیاز یخنی شود )
۲- برنج باریک یک کیلو
۳- روغن بقدری ضرورت
۴- سبزی پالک یک کیلو
( چیده و ریزه نموده بعد از شستن جوش داده شود )
۵- شبت ۱۰ گرام *( شسته وریزه نماید )
۶- سیر کوبیده شده دو سه حبه
۷- پیاز سه عدد
۸- چهار مصالحه و نمک بقدری ضرورت
طرز تهیه زمرد پلو
گوشت را شسته بعد از دور نمودن پرده های اضافی توته نمودن
با پیاز یخنی نماید .
در اخیر مقداری کم آب گوشت باقی بماند .
۲- دیگ را روی حرارت گذاشته مقداری کم آب و پالک را انداخته
جوش بدهید . تا نرم گردد . و آب از خود بجا نگذارد .
سبزی را از ماشین گوشت بکشید .
۳- روغن را داغ نموده گوشت را سرخ نموده علیحده بگذارید .
سپس با همین روغن پیاز و سیر را گلابی نماید . سبزی ماشین
شده وشبت را بالای روغن انداخته خوب سرخ نماید .
تا رنگ روغن سبز گردد . بعدا یخنی را اضافه نموده به از این که
به جوش آمد .
آب برنج را صاف نموده علاوه نماید . نمک را فراموش نکنید .
مقداری آب باید به اندازه یک انج از روی برنج بالا باشد .
بگذارید آب برنج خشک شود . آن را دور داده یک مقداری آب
دیگر برای دم گرفتن برنج علاوه نموده مصالحه را اضافه نماید .
گوشت را روی برنج گذاشته سر دیگ را به ستک *(دستمال پاکیزه)
پیچانیده حرارت را کم نماید و برای مدت نیم ساعت بگذارید دم
بگیرید .
برنج را درغوری ها کشیده گوشت را لای برنج گذاشته زمرد پلو را
سرویس نماید .
اشتها خوب برای شما