طرز تهیه زمرد پلو خوشمزه افغانی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه زمرد پلو غذای محلی سنتی افغانستان

مواد لازم

۱- گوشت گوسفند یک کیلو ( با پیاز یخنی شود )

۲- برنج باریک یک کیلو

۳- روغن بقدری ضرورت

۴- سبزی پالک یک کیلو

( چیده و ریزه نموده بعد از شستن جوش داده شود )

۵- شبت ۱۰ گرام *( شسته وریزه نماید )

۶- سیر کوبیده شده دو سه حبه

۷- پیاز سه عدد

۸- چهار مصالحه و نمک بقدری ضرورت



طرز تهیه زمرد پلو

گوشت را شسته بعد از دور نمودن پرده های اضافی توته نمودن

با پیاز یخنی نماید .

در اخیر مقداری کم آب گوشت باقی بماند .

۲- دیگ را روی حرارت گذاشته مقداری کم آب و پالک را انداخته

جوش بدهید . تا نرم گردد . و آب از خود بجا نگذارد .

سبزی را از ماشین گوشت بکشید .



۳- روغن را داغ نموده گوشت را سرخ نموده علیحده بگذارید .

سپس با همین روغن پیاز و سیر را گلابی نماید . سبزی ماشین

شده وشبت را بالای روغن انداخته خوب سرخ نماید .

تا رنگ روغن سبز گردد . بعدا یخنی را اضافه نموده به از این که

به جوش آمد .

آب برنج را صاف نموده علاوه نماید . نمک را فراموش نکنید .

مقداری آب باید به اندازه یک انج از روی برنج بالا باشد .

بگذارید آب برنج خشک شود . آن را دور داده یک مقداری آب

دیگر برای دم گرفتن برنج علاوه نموده مصالحه را اضافه نماید .

گوشت را روی برنج گذاشته سر دیگ را به ستک *(دستمال پاکیزه)

پیچانیده حرارت را کم نماید و برای مدت نیم ساعت بگذارید دم

بگیرید .

برنج را درغوری ها کشیده گوشت را لای برنج گذاشته زمرد پلو را

سرویس نماید .

اشتها خوب برای شما

Û±Û¶_Û°Û·_Û³Û°_.jpg
 

بالا