طرز تهیه دیگچه مشهدی برای ۱۰ ، ۲۰ ، ۳۰ نفر خوشمزه لذیذ نذری

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه بهترین و حرفه ای ترین دیگچه مشهدی نذری برای ده نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم برای دیگچه ۱۰ نفر

برنج نیم دانه ایرانی: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر: ۴ کیلوگرم
شکر: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کره: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه صبحانه: یک بسته
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه
هل: ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه دیگچه مشهدی خوشمزه:
ابتدا برنج را داخل قابلمه ریخته و چندین بار بشورید و خوب چنگ بزنید تا آب برنج کاملاً شفاف و زلال شود سپس حدود دو ساعت با آب ولرم خیس کنید. سپس برنج را با چند لیوان روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد کف روی برنج را بگیرید و بگذارید برنج کاملاً شکفته و نرم شود.

نصف شیر گفته شده را به برنج در حال پخت اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط سفت و غلیظ شود سپس بعد از حدود نیم ساعت مابقی شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد یا سر نرود و برنج کاملاً له و پخته شود.

شکر را در ادامه اضافه کنید و هم بزنید وقتی شکر حل شد به ترتیب گلاب و زعفران و هل را بریزید و مدام هم بزنید و بعد 4 ملاقه از مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و به آن خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط بدست آمده را به مایه قابلمه اضافه کنید.

وقتی گلاب و خامه را اضافه می‌کنید مجدد مایه رقیق می‌شود پس باید مدام هر ۵ دقیقه هم بزنید تا مجدد به غلظت برسد مواد دیگ باید مانند ماست غلیظ و چکیده شود در انتها کره را افزوده و هم بزنید و بعد به مدت ۳۰ دقیقه مواد دیگچه را روی شعله پخش کن قرار دهید و دم بگذارید سپس به مدت ۲ ساعت داخل دمای محیط قرار دهید تا سرد شود سپس تزئین و سرو کنید. نوش جان


نکات کلیدی در تهیه دیگچه مشهدی
می‌توانید مواد دیگچه را قبل از افزودن زعفران سه رنگ کنید و جدا جدا دم بگذارید.
می‌توانید مواد را داخل قالب پیرکس ریخته و در فر گذاشته تا دم بکشد.
میزان افزودن شکر کاملاً سلیقه‌ای می‌باشد شما می‌توانید کم یا زیاد بریزید.
در ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا دیگچه مشهدی خوش رنگ شود.
 

نانازی

کاربر جدید
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه بهترین و حرفه ای ترین دیگچه مشهدی نذری برای ده نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم برای دیگچه ۱۰ نفر

برنج نیم دانه ایرانی: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر: ۴ کیلوگرم
شکر: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کره: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه صبحانه: یک بسته
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه
هل: ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه دیگچه مشهدی خوشمزه:
ابتدا برنج را داخل قابلمه ریخته و چندین بار بشورید و خوب چنگ بزنید تا آب برنج کاملاً شفاف و زلال شود سپس حدود دو ساعت با آب ولرم خیس کنید. سپس برنج را با چند لیوان روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد کف روی برنج را بگیرید و بگذارید برنج کاملاً شکفته و نرم شود.

نصف شیر گفته شده را به برنج در حال پخت اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط سفت و غلیظ شود سپس بعد از حدود نیم ساعت مابقی شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد یا سر نرود و برنج کاملاً له و پخته شود.

شکر را در ادامه اضافه کنید و هم بزنید وقتی شکر حل شد به ترتیب گلاب و زعفران و هل را بریزید و مدام هم بزنید و بعد 4 ملاقه از مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و به آن خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط بدست آمده را به مایه قابلمه اضافه کنید.

وقتی گلاب و خامه را اضافه می‌کنید مجدد مایه رقیق می‌شود پس باید مدام هر ۵ دقیقه هم بزنید تا مجدد به غلظت برسد مواد دیگ باید مانند ماست غلیظ و چکیده شود در انتها کره را افزوده و هم بزنید و بعد به مدت ۳۰ دقیقه مواد دیگچه را روی شعله پخش کن قرار دهید و دم بگذارید سپس به مدت ۲ ساعت داخل دمای محیط قرار دهید تا سرد شود سپس تزئین و سرو کنید. نوش جان


نکات کلیدی در تهیه دیگچه مشهدی
می‌توانید مواد دیگچه را قبل از افزودن زعفران سه رنگ کنید و جدا جدا دم بگذارید.
می‌توانید مواد را داخل قالب پیرکس ریخته و در فر گذاشته تا دم بکشد.
میزان افزودن شکر کاملاً سلیقه‌ای می‌باشد شما می‌توانید کم یا زیاد بریزید.
در ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا دیگچه مشهدی خوش رنگ شود.
اخه خوشمزعه ؟
 
استارتر
استارتر
آیلا

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم

بالا