مجله خبری
Guest
آموزش و دستور تهیه دونات با روکش و لایه شکلاتی و چند شکل به روشی آسان بدون فر
- آرد500 گرم
- شیر یک لیوان+سه چهار ق غ
- خمیر مایه یک ق غ
- شکر50 گرم
- کره 50 گرم
- نمک نوک ق م
- تخم مرغ یک عدد درشت
- وانیل 1/4ق چ
- شیرخشک یک ق غ
- روخ سرخ کردنی به میزان لازم
- ارد الک شده+نمک+خمیر مایه+شیرخشک و شکر را مخلوط کنید
- داخل کاسه یه دونه تخم رو باکمی وانیل باهمزن دستی مخلوط کنید وبه ارد اضافه کنید
- بعد ک کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیرو اضاف کنید تاخمیر خودشو جم کنه، بعد که خمیرخودشو جم کرد بهش کره اضافه کنید و انقدر ورز دهید تایه خمیری لطیفی به دست بیاد.
- بعد بزارین داخل یه کاسه پلاستیک چرب شده بکشید روش و بزارید یه رب استراحت کنه(استراحت اولیه)بعد از یه ربع خمیرو به چونه های۶۰گرمی بگیریدو باز پلاستیک بکشید روی چونه ها وحدود یه ربع دیگه استراحت بدید.
- بعد استراحت دوم پلاستیک ازروشون بردارید همونطور ک چونه هستن بزارید داخل سینی روی کاغذ روغنی.و وسط خمیرهارو باته ماسوره ای چیزی سوراخ کنید و دوباره پلاستیک بزارید واینبار بزاریدجای گرم تاحجمشون دوبرابر بشه(یک ساعت)
- بعد داخل روغن سرخ فراوان سرخ کنید برای تزئین از شکلات سفید و قهوه ایی به دلخواه.