طرز تهیه دونات با روکش به چند شکل

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش و دستور تهیه دونات با روکش و لایه شکلاتی و چند شکل به روشی آسان بدون فر
  1. آرد500 گرم
  2. شیر یک لیوان+سه چهار ق غ
  3. خمیر مایه یک ق غ
  4. شکر50 گرم
  5. کره 50 گرم
  6. نمک نوک ق م
  7. تخم مرغ یک عدد درشت
  8. وانیل 1/4ق چ
  9. شیرخشک یک ق غ
  10. روخ سرخ کردنی به میزان لازم

  • ارد الک شده+نمک+خمیر مایه+شیرخشک و شکر را مخلوط کنید


  • داخل کاسه یه دونه تخم رو باکمی وانیل باهمزن دستی مخلوط کنید وبه ارد اضافه کنید


  • بعد ک کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیرو اضاف کنید تاخمیر خودشو جم کنه، بعد که خمیرخودشو جم کرد بهش کره اضافه کنید و انقدر ورز دهید تایه خمیری لطیفی به دست بیاد.


  • بعد بزارین داخل یه کاسه پلاستیک چرب شده بکشید روش و بزارید یه رب استراحت کنه(استراحت اولیه)بعد از یه ربع خمیرو به چونه های۶۰گرمی بگیریدو باز پلاستیک بکشید روی چونه ها وحدود یه ربع دیگه استراحت بدید.


  • بعد استراحت دوم پلاستیک ازروشون بردارید همونطور ک چونه هستن بزارید داخل سینی روی کاغذ روغنی.و وسط خمیرهارو باته ماسوره ای چیزی سوراخ کنید و دوباره پلاستیک بزارید واینبار بزاریدجای گرم تاحجمشون دوبرابر بشه(یک ساعت)


  • بعد داخل روغن سرخ فراوان سرخ کنید برای تزئین از شکلات سفید و قهوه ایی به دلخواه.
 

Sogand

Guest
آموزش و دستور تهیه دونات با روکش و لایه شکلاتی و چند شکل به روشی آسان بدون فر
  1. آرد500 گرم
  2. شیر یک لیوان+سه چهار ق غ
  3. خمیر مایه یک ق غ
  4. شکر50 گرم
  5. کره 50 گرم
  6. نمک نوک ق م
  7. تخم مرغ یک عدد درشت
  8. وانیل 1/4ق چ
  9. شیرخشک یک ق غ
  10. روخ سرخ کردنی به میزان لازم

  • ارد الک شده+نمک+خمیر مایه+شیرخشک و شکر را مخلوط کنید


  • داخل کاسه یه دونه تخم رو باکمی وانیل باهمزن دستی مخلوط کنید وبه ارد اضافه کنید


  • بعد ک کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیرو اضاف کنید تاخمیر خودشو جم کنه، بعد که خمیرخودشو جم کرد بهش کره اضافه کنید و انقدر ورز دهید تایه خمیری لطیفی به دست بیاد.


  • بعد بزارین داخل یه کاسه پلاستیک چرب شده بکشید روش و بزارید یه رب استراحت کنه(استراحت اولیه)بعد از یه ربع خمیرو به چونه های۶۰گرمی بگیریدو باز پلاستیک بکشید روی چونه ها وحدود یه ربع دیگه استراحت بدید.


  • بعد استراحت دوم پلاستیک ازروشون بردارید همونطور ک چونه هستن بزارید داخل سینی روی کاغذ روغنی.و وسط خمیرهارو باته ماسوره ای چیزی سوراخ کنید و دوباره پلاستیک بزارید واینبار بزاریدجای گرم تاحجمشون دوبرابر بشه(یک ساعت)


  • بعد داخل روغن سرخ فراوان سرخ کنید برای تزئین از شکلات سفید و قهوه ایی به دلخواه.
نکن اینکارو باما?
 

بالا