طرز تهیه دنده کباب لری خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه دنده کباب لرستان که در گویش محلی به آن دنه کواو می‌گویند، از محبوب‌ترین غذاهای غرب ایران و زاگرس است، هر چند این غذا معمولا با نام کرمانشاه کنار هم می‌آید. اگر می‌خواهید طعم یک کباب خوشمزه را در لرستان امتحان کنید، به سراغ دنده کباب بروید. سس مخصوصی که همراه دنده کباب سرو می‌کنند، طعمی خاص به کباب می‌دهد و آن را از دنده کباب‌هایی که در سایر شهرها طبخ می‌شود، متمایز می‌کند.

برای تهیه دنده کباب ابتدا گوشت دنده گوسفندی را به صورت پهن و دراز جدا می‌کنند و در آن زمان سیخ پهن را به گوشت می‌زنند تا حالت خودش را حفظ کند. روی گوشت ضربه می‌زنند و آنها را در برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می‌گذارند. سس کباب را از ترکیب روغن محلی، رب، زعفران و چند ادویه تهیه می‌کنند و موقعی که گوشت به آرامی روی ذغال می‌پزد بر روی آن از سس می‌زنند تا خوش طعم و عطر شود.

مواد لازم
۲۰ دقیقه
۵ نفر
گوشت فیله گوسفند
دنده گوسفند
پرده چربی گوسفند
جگر گوسفند
دنبه گوسفند
نمک
کته ایرانی خوشمزه
مراحل تهیه
مرحله 1
گوشت و دنده و جگر رو تکه تکه میکنیم


مرحله 2
بعد یکی در میان گوشت و دنبه به سیخ میکشیم


مرحله 3
حالا به شکل زیر جگر ها رو در وز(پرده چربی) میپیچانیم و به سیخ میکشیم و نمک میزنیم و کباب میکنیم


مرحله چهار
نوش جان
مرحله 5
دوستان اینم همون وز یا پرده چربی هستش

Û±Û¸_Û³Û¶_Û´Û·_fdba4dccb7b916b1445397117a4af728QO7LwcQ27nDeAX3J.jpg
 

بالا