طرز تهیه دلمه خوشمزه گیاهی توسط نواب ابراهیمی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه دلمه بادمجان و دلمه فلفل دلمه خوشمزه برای ۵ نفر

مواد اولیه
برای تهیه دلمه
فلفل دلمه‌ای قرمز:۵ عدد
بادمجان:۵ عدد
برای تهیه مایه دلمه
پیاز:۲ عدد
گردو:۱۰۰ گرم
برنج:۱۲۰ گرم
گوجه:۸۰۰ گرم
رب گوجه:۱ قاشق غذا خوری
آب:۱ لیوان
رب انار:۴ قاشق غذاخوری (یا بیشتر)
ادویه‌ها:
فلفل سیاه:نصف قاشق جای‌خوری
زردچوبه:۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر:۱ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز:۱ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز:۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا:۱ قاشق چای‌خوری
نعنا خشک:۱ قاشق چای‌خوری
مرزه خشک (اگه نبود اشکال نداره):۱ قاشق چای‌خوری
جعفری:۲ دسته
پیازچه:۲ دسته
گشنیز:۲ دسته
تره:۱ دسته
ترخون:۱ دسته
شوید:۱ دسته
برای سس گوجه:
گوجه رنده شده:به میزان دلخواه
نمک:به میزان لازم
روغن:(۳ قاشق غذاخوری)
رب گوجه:(۱ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه دلمه گیاهی با سس گوجه فرنگی و گردو به شیوه نواب ابراهیمی


مراحل تهیه دلمه گیاهی با سس گوجه فرنگی و گردو به زبان ساده
1 مرحله اول
تهیه مایه دلمه
پیاز خرد شده رو با روغن سرخ کنید، گردو خرد شده، ادویه و سبزی‌ خشک بزنید. سبزی تازه رو خرد کنید و ۳-۴ دقیقه بعد با برنج شسته شده به مواد اضافه کنید. 1 لیوان آب رو بریزید و بذارید تا ۱۰ دقیقه بپزه. بعد رب انار رو بریزید و مخلوط کنید.

2 مرحله دوم
تهیه سس گوجه
گوجه‌ها رو رنده کنید، رب گوجه، نمک و روغن زیتون اضافه کنید و سس گوجه رو کنار بذارید.

3 مرحله سوم
پیچیدن دلمه
توی بادمجون‌ها رو خالی کنید و مواد دلمه رو مثل ویدیو داخل بادمجون و فلفل دلمه بریزید. می‌تونید این مواد رو داخل داخل کدو، گوجه، کلم و برگ‌مو هم بچینید و حال کنید.

4 مرحله چهارم
پخت دلمه
دلمه‌ها رو توی قابلمه بذارید و سس گوجه بریزید و ۲ ساعت روی حرارت کم بپزید.

5 مرحله پنجم
سرو دلمه
دلمه‌ها رو توی بشقاب بکشید و از سس گوجه کنار بشقاب بریزید و ترکیب مزه‌ها لذت ببرید.

زمان آماده سازی:
3 ساعت و 0 دقیقه
مناسب برای
۵ نفر

Û±Û¶_Û³Û¹_Û³Û³_20140305103923235_dolme-felfel.jpg
 

بالا