طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش و دستور تهیه کیک یخچالی خوشمزه به روشی آسان

مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:​

شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
بیسکویت 100 گرم
کره 50 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه کیک یخچالی ساده :​


مرحله اول​

در ابتدا پودر کاکائو و آردرا از صافی عبور می دهیم و سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم.

مرحله دوم​

در این مرحله 2 لیوان شیر را به مواد اضافه کنید و سپس شکر موجود را به درون ظرف بریزید و در آخر وانیل را هم اضافه کیند و سپس روی شعله قرار بدهید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.

مرحله سوم​

در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش می کنیم و سپس کره را به آن اضافه میکنیم تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله چهارم​

یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی و یا سلفون بکشید.

مرحله پنجم​

ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید و موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و این کار را چندین لایه ادامه بدهید(5 الی 6 لایه کفایت می کند).

مرحله ششم​

بیسکویت را با قالب به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود) بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید و نایلون یا کاغذ روغنی که استافده کرده اید را جدا کنید و به طور دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.

نکات تهیه کیک یخچالی ساده:​

  1. برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل و گانش استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.
 

Dela

Guest
بالاخره درست كردم به جاى كاكائو و وانيل، كافى ميكس وانيلى زدم شكرشو كمتر زدم چون كافى ميكس شيرين بود(با اين حال يه كم زيادى شيرينى هنوز) گلابم زدم هعى بدك نشد ايشالا دفعه ى بعد بهتر درست ميكنم عكسم ندارم چون خوشمزه بود ولى خوشگل نه:دى
 
استارتر
استارتر

مجله خبری

Guest
بالاخره درست كردم به جاى كاكائو و وانيل، كافى ميكس وانيلى زدم شكرشو كمتر زدم چون كافى ميكس شيرين بود(با اين حال يه كم زيادى شيرينى هنوز) گلابم زدم هعى بدك نشد ايشالا دفعه ى بعد بهتر درست ميكنم عكسم ندارم چون خوشمزه بود ولى خوشگل نه:دى
ای جان:love:
 

بالا