مجله خبری

Guest
فیلم آموزشی و دستور تهیه خورشت داوود پاشا در انتها پست

این خورش خوشمزس و تقریبا میشه گفت ی جور فسنجون بدون گردو،بعضی غذاهای کشورای دیگه ب زائقه ی ایرانیا خوش نمیاد ولی این حدودا مثل غذاهای خودمونه


  1. 250 گرم گوشت چرخکرده
  2. نعنا خشک2ق
  3. رب انار هرچی بیشتر خوشمزه تر
  4. ادویه:زردچوبه،نمک،فلفل
  5. پیاز دوعدد تقریبا درشت
  6. گردو خورد شده اختیاری برای روغن انداختن

اول یکی از پیاز هارو رنده میکنیم و باادویه و گوشت چرخکرده ورز میدیم و میزاریم ی ساعتی یخچال

بعد اون یکی پیازم ریز خورد میکنیم و ی مقدار تفت میدیم و (اگه خواستین گردو اضافه کنید و تفت بدین تا ب روغن بیفته من نریختم) و بعد بهش نعنا و ادویه رو اضافه میکنیم و رب انار رو بااب مخلوط میکنیم و بهش اضافه میکنیم و میزاریم جوش بیاد(اگه رب انارتون ترشه میتونید ی مقدار شکر اضافه کنید ک ملس بشه،من ی کم شیره خرما ریختم ک ضرر شکرم نداشته باشه)

حالا ی مقدار روغن رو میزاریم تو ی تابه یا شیرجوش گرم بشه و گوشت چرخکرده هارو قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم و بعد داخل اون قابلمه میندازیم ی چنددقیقه هم در قابلمه رو نمیبندیم تا قلقلیا ی وقت وا نره

میزاریم ی ساعتی بپزه و در اخر چندتا قالب یخ کوچولو میندازیم تا روغناش بیاد رو و خوشگل بشه , نوش جان


 

Sogand

Guest
فیلم آموزشی و دستور تهیه خورشت داوود پاشا در انتها پست

این خورش خوشمزس و تقریبا میشه گفت ی جور فسنجون بدون گردو،بعضی غذاهای کشورای دیگه ب زائقه ی ایرانیا خوش نمیاد ولی این حدودا مثل غذاهای خودمونه


  1. 250 گرم گوشت چرخکرده
  2. نعنا خشک2ق
  3. رب انار هرچی بیشتر خوشمزه تر
  4. ادویه:زردچوبه،نمک،فلفل
  5. پیاز دوعدد تقریبا درشت
  6. گردو خورد شده اختیاری برای روغن انداختن

اول یکی از پیاز هارو رنده میکنیم و باادویه و گوشت چرخکرده ورز میدیم و میزاریم ی ساعتی یخچال

بعد اون یکی پیازم ریز خورد میکنیم و ی مقدار تفت میدیم و (اگه خواستین گردو اضافه کنید و تفت بدین تا ب روغن بیفته من نریختم) و بعد بهش نعنا و ادویه رو اضافه میکنیم و رب انار رو بااب مخلوط میکنیم و بهش اضافه میکنیم و میزاریم جوش بیاد(اگه رب انارتون ترشه میتونید ی مقدار شکر اضافه کنید ک ملس بشه،من ی کم شیره خرما ریختم ک ضرر شکرم نداشته باشه)

حالا ی مقدار روغن رو میزاریم تو ی تابه یا شیرجوش گرم بشه و گوشت چرخکرده هارو قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم و بعد داخل اون قابلمه میندازیم ی چنددقیقه هم در قابلمه رو نمیبندیم تا قلقلیا ی وقت وا نره

میزاریم ی ساعتی بپزه و در اخر چندتا قالب یخ کوچولو میندازیم تا روغناش بیاد رو و خوشگل بشه , نوش جان


قبلا درست کردیم خیلی خوشمزست???
 

mosavi

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 28, 2024
جنسیت
خانم
خیلی خوشمزست
 

بالا