آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
خوراک بادمجان و ماهی لذیذ
مواد لازم:
سیب زمینی پوره شده ۵۰۰ گرم
فیله ماهی ۳۰۰ گرم
بادمجان خرد شده یک عدد
کدو خرد شده یک عدد
فلفل دلمهای قرمز، خرد شده یک عدد
قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط ساطوری دو عدد
روغن زیتون دو ق غذاخوری
سیر ۲ حبه ساطوری
سرکه ۱۰۰ میلی لیتر
گوجهفرنگی خرد شده ۲۵۰ گرم
رب گوجهفرنگی ۲ ق غ
آویشن خشک یک ق چابخوری
برگبو یک عدد
نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده ۵۰ گرم
طرز تهیه :
بادمجان ، کدو، قارچ،فلفل دلمهای،نصف پیاز خرد شده و سیر- را داخل ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه به خوبی سرخ نمایید. سپس گوجهفرنگی و ربگوجهفرنگی را به همراه برگبو، نمک، فلفل و سرکه به آنها اضافه کنید. ۱۰ دقیقه دیگر با دمای بالا زمان دهید تا بپزید. قطعات ماهی را به همراه باقیمانده پیاز و کمی نمک در ماهیتابه دیگری سرخ نمایید. ماهی سرخ شده را در ظرف فر ریخته و روی آن را با مخلوط سبزیجات پوشانده و روی آن را با پوره سیب زمینی بپوشانید. پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی آن بریزید. خوراک را در فر ۳۲۵ درجه بمدت نیم ساعت بپزید. سپس بیرون آورده و سرو نمایید. بادمجان شاید یکی از خوردنی های انگشت شماری باشد که بیشتر ما (اگر به آن حساسیت نداشته باشیم) دوستش داریم. شاید شکموهای زیادی نباشند که این یک قلم جنس را در هر لباس و قامتی در هر خوراک و پیش خوراک و پس خوراکی دلپذیر ندانند.
مواد لازم:
سیب زمینی پوره شده ۵۰۰ گرم
فیله ماهی ۳۰۰ گرم
بادمجان خرد شده یک عدد
کدو خرد شده یک عدد
فلفل دلمهای قرمز، خرد شده یک عدد
قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط ساطوری دو عدد
روغن زیتون دو ق غذاخوری
سیر ۲ حبه ساطوری
سرکه ۱۰۰ میلی لیتر
گوجهفرنگی خرد شده ۲۵۰ گرم
رب گوجهفرنگی ۲ ق غ
آویشن خشک یک ق چابخوری
برگبو یک عدد
نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده ۵۰ گرم
طرز تهیه :
بادمجان ، کدو، قارچ،فلفل دلمهای،نصف پیاز خرد شده و سیر- را داخل ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه به خوبی سرخ نمایید. سپس گوجهفرنگی و ربگوجهفرنگی را به همراه برگبو، نمک، فلفل و سرکه به آنها اضافه کنید. ۱۰ دقیقه دیگر با دمای بالا زمان دهید تا بپزید. قطعات ماهی را به همراه باقیمانده پیاز و کمی نمک در ماهیتابه دیگری سرخ نمایید. ماهی سرخ شده را در ظرف فر ریخته و روی آن را با مخلوط سبزیجات پوشانده و روی آن را با پوره سیب زمینی بپوشانید. پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی آن بریزید. خوراک را در فر ۳۲۵ درجه بمدت نیم ساعت بپزید. سپس بیرون آورده و سرو نمایید. بادمجان شاید یکی از خوردنی های انگشت شماری باشد که بیشتر ما (اگر به آن حساسیت نداشته باشیم) دوستش داریم. شاید شکموهای زیادی نباشند که این یک قلم جنس را در هر لباس و قامتی در هر خوراک و پیش خوراک و پس خوراکی دلپذیر ندانند.