طرز تهیه حلوا شیر برای ۵۰ ، ۱۰۰ ، ۱۵۰ نفر مجلسی خوشمزه

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
آموزش درست کردن حلوای شیر با مواد دقیق برای پنجاه نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای صد و صد وپنجاه نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم جهت تهیه حلوای شیر با زعفران و با آرد گندم برای پنجاه نفر
آرد گندم ۱۵ لیوان
شکر ۱۵ لیوان ( آب برای شهد هم ۱۵ لیوان )
شیر ۳۰ لیوان ( شیر حتما محلی باش پاستوریزه به درد نمیخوره )
کره ۸۰۰ گرم
ترکیب روغن جامد و روغن مایع ۷ و نیم لیوان
گلاب ۵ لیوان
زعفران دم کرده یک لیوان
نکته: معیار اندازه گیری، لیوان های دسته دار فرانسوی هستش.

مرحله اول: مخلوط کردن مواد
برای تهیه این حلوا که کمی با دیگر حلوا ها متفاوت است، باید آرد را اندازه کنید و الک کنید و به همراه شیر و روغن داخل قابلمه ای که قرار است پخت حلوا را انجام دهید بریزید. مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و اصلا نباید گلوله ای داشته باشد.

مرحله دوم: پخت حلوا
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط بگذارید و باید مداوم هم بزنید. در ابتدای هم زدن مواد شل می باشد و بعد از بخار شدن شیر کم کم سفت می شود و مداوم باید هم بزنید تا دوباره شل و شود و تغییر رنگ دهید. این مرحله ممکن است ۳ الی ۴ ساعت طول بکشد.

مرحله سوم: تهیه شربت
برای تهیه شربت این حلوا باید آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و نیازی نیست خیلی مواد قوام پیدا کند در حدی که دانه های شکر ذوب شود کافی می باشد در انتها زعفران و گلاب را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.



مرحله چهارم: تهیه حلوای شیر مازندرانی
در ادامه مواد حلوا باید کم کم به رنگ قهوه ای در بیاید. در تهیه این حلوا باید صبور باشید و مداوم مواد را هم بزنید. وقتی مجدد حلوا شل شد از روی حرارت بردارید و با شهد سرد شده را باید به صورت کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد مواد برود. در انتها می توانید کمی کنجد هم داخل حلوا بریزید و داخل دیس ریخته و با قاشق آن را تزیین کنید. نوش جان

Û°Û¹_Û²Û²_Û²Û·_halva-oumaj.jpg

نکات کلیدی در تهیه شیر حلوا مازندرانی نرم و لطیف
شهد باید خنک باشد سپس آن را اضافه کنید.
دقت کنید باید روی شعله کم و مداوم هم بزنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی اگر هم نزنید ته می گیرد و دون دون می شود و زیرا زبان احساس می شود.
به دلخواه می توانید کمی پودر هل نیز به شهد اضافه کنید.​
 

بالا