طرز تهیه حلاوه الجبن

  • شروع کننده موضوع هلنم
  • تاریخ شروع

هلنم

Guest

مواد لازم​


  1. 1 پیمانه آرد (سفید یا سمولینا)
  2. 2 پیمانه پنیر موزارلا
  3. 1 و 1/2 پیمانه آب
  4. 1/2 پیمانه شکر
  5. 1 قاشق چایخوری گلاب
  6. برای خامه:
  7. 3 و 1/2 پیمانه شیر
  8. 1/4 پیمانه آرد
  9. 2 قاشق غذاخوری نشاسته
  10. 1/4 پیمانه شکر
  11. 1 قاشق چایخوری گلاب



  1. برای شربت:
  2. 1 پیمانه شکر
  3. 1/2 پیمانه آب
  4. 1 قاشق چایخوری گلاب
  5. 1 قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه

  1. برای آماده کردن خامه: آرد و شکر و نشاسته و شیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم تا آرد حل شود. بعد مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته و مداوم هم می‌زنیم تا به غلظت برسد. سپس گلاب را اضافه کرده و هم می‌زنیم و بعد از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

  2. برای قسمت پنیری: آب و شکر را روی حرارت می‌گذاریم. وقتی شکر به خوبی حل شد و روی سطح آب حباب تشکیل شد، آرد را به صورت تدریجی به آن اضافه می‌کنیم تا آرد آب را به خود جذب کند. بعد پنیر موزارلا را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا پنیر با بقیه مایه یکدست شود.

  3. گلاب را اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا مخلوط شکل خمیری پیدا کند.

  4. سپس خمیر به دست آمده را بین دو کاغذ روغنی یا کیسه پلاستیکی گذاشته و پهن می‌کنیم تا به شکل یک لایه یکدست درآید. کمی صبر می‌کنیم تا خنک شود.

  5. بعد کمی از خامه را به صورت عمودی روی خمیر قرار داده و خمیر را روی آن رول می‌کنیم. بعد برش زده و به همین ترتیب همه خامه را لای خمیر قرار می‌دهیم. بعد رول‌ها را برش می‌زنیم و روی آن شربت ریخته و با پودر پسته (اگر در دسترس دارید) تزیین می‌کنیم.
  6. وصفات-حلاوة-بالجبن-من-حلويات-رمضان.jpg
 

ماهی

Guest

مواد لازم​


  1. 1 پیمانه آرد (سفید یا سمولینا)
  2. 2 پیمانه پنیر موزارلا
  3. 1 و 1/2 پیمانه آب
  4. 1/2 پیمانه شکر
  5. 1 قاشق چایخوری گلاب
  6. برای خامه:
  7. 3 و 1/2 پیمانه شیر
  8. 1/4 پیمانه آرد
  9. 2 قاشق غذاخوری نشاسته
  10. 1/4 پیمانه شکر
  11. 1 قاشق چایخوری گلاب



  1. برای شربت:
  2. 1 پیمانه شکر
  3. 1/2 پیمانه آب
  4. 1 قاشق چایخوری گلاب
  5. 1 قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه

  1. برای آماده کردن خامه: آرد و شکر و نشاسته و شیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم تا آرد حل شود. بعد مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته و مداوم هم می‌زنیم تا به غلظت برسد. سپس گلاب را اضافه کرده و هم می‌زنیم و بعد از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

  2. برای قسمت پنیری: آب و شکر را روی حرارت می‌گذاریم. وقتی شکر به خوبی حل شد و روی سطح آب حباب تشکیل شد، آرد را به صورت تدریجی به آن اضافه می‌کنیم تا آرد آب را به خود جذب کند. بعد پنیر موزارلا را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا پنیر با بقیه مایه یکدست شود.

  3. گلاب را اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا مخلوط شکل خمیری پیدا کند.

  4. سپس خمیر به دست آمده را بین دو کاغذ روغنی یا کیسه پلاستیکی گذاشته و پهن می‌کنیم تا به شکل یک لایه یکدست درآید. کمی صبر می‌کنیم تا خنک شود.

  5. بعد کمی از خامه را به صورت عمودی روی خمیر قرار داده و خمیر را روی آن رول می‌کنیم. بعد برش زده و به همین ترتیب همه خامه را لای خمیر قرار می‌دهیم. بعد رول‌ها را برش می‌زنیم و روی آن شربت ریخته و با پودر پسته (اگر در دسترس دارید) تزیین می‌کنیم.
  6. مشاهده پیوست 5280
مرسی عروس
ولی دیدم موادش زیاده منصرف شدم
دفه بعد یه چیزی بزار دو سه قلم وسایل به کار رفته باشه
 

بالا