آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
دستور پخت جگروز خوشمزه و لذیذ
جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است
مواد لازم برای تهیه ی جگروز
جگر ۱کیلوگرم
وز به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
لیموترش ۲ تا ۳ عدد
طرز تهیه جگروز
جگروز پردههای روی دیافراگم گوسفند است که بلافاصله بعد از ذبح دام آن را از شکم حیوان خالی میکنند و برای پخت جگروز به کار میبرند. جالب است بدانید که وز دقیقاً در شکم گوسفند هم به دور جگر پیچیده شده است. وز چرب است و پیچیدن آن دور تکههای جگر طعم و عطر فوق العادهای به آن میدهد. برای تهیه این غذا، جگر را برش بزنید بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن برود. وز را هم با آب گرم بشویید و آن را روی بند پهن کنید سپس به تکههای کوچک برش دهید. حالا جگر را که به قطعات مناسب بریده اید با کمی نمک مزه دار کرده و وز را دور تکههای جگر بپیچانید. جگرها را به سیخ بکشید و کباب کنید. البته روش دیگر برای این کار، کباب کردن قبل از وز پیچیدن است.
در این صورت جگرها را کباب کرده و بعد از نیم پز شدن از روی حرارت بردارید و وز را دور آن بپیچید و دوباره روی حرارت ببرید. وز کم کم آب میشود و جذب جگر شده و بعد از آماده شدن غذا دیگر به چشم نمیآید. در پایان پخت لیموترشها را روی جگرها بچکانید. گوجه فرنگیها را هم کباب کرده و سیخها را لای نان بپیچید و آن را گرم همراه با نان یا برنج سرو کنید. بهترین مخلفاتی که میتوانید با این غذا سرو کنید، ریحان و فلفل و دوغ و لیمو ترش هستند.
جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است
مواد لازم برای تهیه ی جگروز
جگر ۱کیلوگرم
وز به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
لیموترش ۲ تا ۳ عدد
طرز تهیه جگروز
جگروز پردههای روی دیافراگم گوسفند است که بلافاصله بعد از ذبح دام آن را از شکم حیوان خالی میکنند و برای پخت جگروز به کار میبرند. جالب است بدانید که وز دقیقاً در شکم گوسفند هم به دور جگر پیچیده شده است. وز چرب است و پیچیدن آن دور تکههای جگر طعم و عطر فوق العادهای به آن میدهد. برای تهیه این غذا، جگر را برش بزنید بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن برود. وز را هم با آب گرم بشویید و آن را روی بند پهن کنید سپس به تکههای کوچک برش دهید. حالا جگر را که به قطعات مناسب بریده اید با کمی نمک مزه دار کرده و وز را دور تکههای جگر بپیچانید. جگرها را به سیخ بکشید و کباب کنید. البته روش دیگر برای این کار، کباب کردن قبل از وز پیچیدن است.
در این صورت جگرها را کباب کرده و بعد از نیم پز شدن از روی حرارت بردارید و وز را دور آن بپیچید و دوباره روی حرارت ببرید. وز کم کم آب میشود و جذب جگر شده و بعد از آماده شدن غذا دیگر به چشم نمیآید. در پایان پخت لیموترشها را روی جگرها بچکانید. گوجه فرنگیها را هم کباب کرده و سیخها را لای نان بپیچید و آن را گرم همراه با نان یا برنج سرو کنید. بهترین مخلفاتی که میتوانید با این غذا سرو کنید، ریحان و فلفل و دوغ و لیمو ترش هستند.