طرز تهیه جگروز محلی لرستان

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
دستور پخت جگروز خوشمزه و لذیذ
جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است

مواد لازم برای تهیه ی جگروز
جگر ۱کیلوگرم
وز به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
لیموترش ۲ تا ۳ عدد
طرز تهیه جگروز
جگروز پرده‌های روی دیافراگم گوسفند است که بلافاصله بعد از ذبح دام آن را از شکم حیوان خالی می‌کنند و برای پخت جگروز به کار می‌برند. جالب است بدانید که وز دقیقاً در شکم گوسفند هم به دور جگر پیچیده شده است. وز چرب است و پیچیدن آن دور تکه‌های جگر طعم و عطر فوق العاده‌ای به آن می‌دهد. برای تهیه این غذا، جگر را برش بزنید بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن برود. وز را هم با آب گرم بشویید و آن را روی بند پهن کنید سپس به تکه‌های کوچک برش دهید. حالا جگر را که به قطعات مناسب بریده اید با کمی نمک مزه دار کرده و وز را دور تکه‌های جگر بپیچانید. جگرها را به سیخ بکشید و کباب کنید. البته روش دیگر برای این کار، کباب کردن قبل از وز پیچیدن است.


در این صورت جگرها را کباب کرده و بعد از نیم پز شدن از روی حرارت بردارید و وز را دور آن بپیچید و دوباره روی حرارت ببرید. وز کم کم آب می‌شود و جذب جگر شده و بعد از آماده شدن غذا دیگر به چشم نمی‌آید. در پایان پخت لیموترش‌ها را روی جگرها بچکانید. گوجه فرنگی‌ها را هم کباب کرده و سیخ‌ها را لای نان بپیچید و آن را گرم همراه با نان یا برنج سرو کنید. بهترین مخلفاتی که می‌توانید با این غذا سرو کنید، ریحان و فلفل و دوغ و لیمو ترش هستند.


Û±Û¸_Û±Û±_Û³Ûµ_19e23661-fe74-4007-ba53-6535552d6e18.png
 

ساحــل

⭐کاربر ویژه⭐
عضویت
Aug 19, 2023
جنسیت
خانم
دستور پخت جگروز خوشمزه و لذیذ
جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است

مواد لازم برای تهیه ی جگروز
جگر ۱کیلوگرم
وز به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
لیموترش ۲ تا ۳ عدد
طرز تهیه جگروز
جگروز پرده‌های روی دیافراگم گوسفند است که بلافاصله بعد از ذبح دام آن را از شکم حیوان خالی می‌کنند و برای پخت جگروز به کار می‌برند. جالب است بدانید که وز دقیقاً در شکم گوسفند هم به دور جگر پیچیده شده است. وز چرب است و پیچیدن آن دور تکه‌های جگر طعم و عطر فوق العاده‌ای به آن می‌دهد. برای تهیه این غذا، جگر را برش بزنید بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن برود. وز را هم با آب گرم بشویید و آن را روی بند پهن کنید سپس به تکه‌های کوچک برش دهید. حالا جگر را که به قطعات مناسب بریده اید با کمی نمک مزه دار کرده و وز را دور تکه‌های جگر بپیچانید. جگرها را به سیخ بکشید و کباب کنید. البته روش دیگر برای این کار، کباب کردن قبل از وز پیچیدن است.


در این صورت جگرها را کباب کرده و بعد از نیم پز شدن از روی حرارت بردارید و وز را دور آن بپیچید و دوباره روی حرارت ببرید. وز کم کم آب می‌شود و جذب جگر شده و بعد از آماده شدن غذا دیگر به چشم نمی‌آید. در پایان پخت لیموترش‌ها را روی جگرها بچکانید. گوجه فرنگی‌ها را هم کباب کرده و سیخ‌ها را لای نان بپیچید و آن را گرم همراه با نان یا برنج سرو کنید. بهترین مخلفاتی که می‌توانید با این غذا سرو کنید، ریحان و فلفل و دوغ و لیمو ترش هستند.


مشاهده پیوست 317438
زدی تو کار ایلام
افرین زدی تو کار شهر ما
اوفتخار
 

مهی

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
اصلا چون جیگر داره ارزش خوندنم نداره
باتشکر فراوان💔🚶😂
 

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 14, 2023
جنسیت
خانم
والا اینشو دیگه نمیدونم : )
فکر کنم چربی سمت معده ست دقیق یادم نیست
مرسی مژده جون
از بس کم پیدایی ونمیحرفی یهو ریپ زدی سکته رو زدم بخدا 🤣🤣🤣 گفتم چه خبط و خطایی کردم یا ابرفض 😁🤭😛
 

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 14, 2023
جنسیت
خانم
دقیقا نمیدونم کجاست ولی شبیه پارچه است اینقد خوشمزست با جیگر
مرسی عزیزم
من ی کلیپ شمالی هست تو یوتیوب چندتا خانم غذا محلی میپزن اونجا جگر پیچ دیدم درست کرد یه چربی خاصی بود شببه توری پارچه ای پیچبد ب جیگر
 

narngk

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم

بالا