طرز تهیه جوجه کباب برای 10 نفر

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش و دستور تهیه جوجه کباب ممتاز برای ده نفر

  1. 3/500 کیلو گرم سینه مرغ بدون استخوان
  2. 2 عدد پیاز خرد شده
  3. 500 گرم روغن زیتون
  4. زعفران دم کرده، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
  5. 250 گرم ماست چکیده
  6. 1 کیلو سس مایونز
  7. 1 عدد جوز هندی رنده شده ریز
  8. 1 قاشق مرباخوری سس سویا
  9. 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  10. 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  11. آبلیمو تاره به مقدار لازم
ابتدا سینه مرغ را درسته و با تمام مواد به غیر از ماست و آبلیمو خواب کنید و به مدت 15 ساعت در یخچال نگهداری کنید

در این فاصله سس دوم را آماده کنید ماست، زعفران، روغن زیتون، نمک فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا سس دوم برای قبضه کردن به دست بیاد (سس حالت خامه ای باشد)

سینه مرغ ها را از موادخواب جدا کرده و به لایهای نازک یک تیکه ای برش بزنید
کمی از سس را با دست روی برشها مالش دهید و با پشت کارد قبضه روی آن بصورت عمودی بزنید طوری که سینه مرغ پاره نشود
سپس به صورت افقی به اندازه 7 و 6و4و2 انگشت دست برش بزنید و داخل سیخ فلزی کنید اول 7 و اخر که سر سیخ است 2 به شکل موشک باشد
کمی از سس را با دست روش بریزید و به تمام نقاط مالش دهید حالا با تیزی کارد روش بزنید تا برشها به هم دیگر منسجم شده و سس دوم به خوردش رود مواظب باشید که پاره نشود

روی شعله ملایم کباب کنیدو در کره تاب بزنید و با لیموترش و گوجه کبابی میل کنید



1613593918334.jpeg
 

صنم

Guest
من که جیک جیک میکنم براات
سایت شلوغ میکنم برااات
دلت میااد منو بخوولی
 

بالا