مژده

Guest
این جرمن رول بازم غذای افغانیه ولی اینبار دستورش رو به زبان فارسی پیدا کردم خخخ از مواد اولیه بهش میخوره خوشمزه باشه

مواد لازم برای جرمن رول
  1. 500 گرم آرد (3 پیمانه)
  2. 1 پیمانه آب ولرم
  3. 1 قاشق چای خوری نمک
  4. موادمیانی :
  5. 400 گرم گوشت چرخ کرده ، یا 1 عدد سینه مرغ
  6. 3 عدد فلفل دلمه ای متوسط
  7. 3 عدد هویج
  8. 300 گرم برگ کلم
  9. 3 عدد پیاز متوسط
  10. فلفل تندتازه (اختیاری)
  11. 1 پیمانه آب جوش
  12. 1/2 ق چ زردچوبه
  13. نمک ، فلفل سیاه و پودر گشنیز به مقدار لازم
  14. 3 حبه سیر

آرد داخل ظرف مناسبی همراهه آب ونمک خمیر میکنیم خوب خمیر رو ورز میدیم تا جایی که به دست نچسبه و(نسبتا خمیرسفتی به دست میاد) سپس میگذاریم استراحت کنه ،پیاز رو خرد میکنیم با مقدار کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه... گوشت چرخ کرده رو همراهه سیرله شده اضافه میکنیم و زردچوبه وفلفل سیاه اضافه میکنیم وتفت میدیم گوشت رو سپس آب رو اضافه میکنیم ودرب قابلمه رو میبندیم میگذاریم باحرارت متوسط میگذاریم کامل گوشت بپزه وابش خشک بشه


هویج ، برگ کلم ، فلفل دلمه های رو خلالی میکنیم ومیشوریم و داخل صافی میگذاریم آبش بره.بعد به گوشتمون اول هویج و فلفل دلمه ای رو تفت میدیم بعده چند دقیقه باز برگ کلم رو اضافه میکنیم (نباید سبزیجاتمون خودشو خیلی نرم کنه ، فقط از اون حالت تردی وشکنندگی دربیاد کافیه) ومواد رو هم میزنیم سپس تخم گشنیز فلفل تازه یا خشک و یا درصورت نیاز نمک دراین مرحله اضافه میکنیم. و بعد اینکه موادمون آبشو کامل جذب کرد میگذاریم کنار تا خنک بشه.

  • خمیر رو هوا گیری میکنیم (یک ورز 30 ثانیه ای میدیم) بعدش خمیر رو به اندازهای تقریبا مساوی به اندازهی نارنگی(کوچیک) برش میزنیم.سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیررو با کمک وردنه صاف میکنیم (خیلی نیازی نیست در مرحله اول خمیر کامل نازک بشه چون مرحله بعدی هم داره)روی خمیر ها رو با برس کامل چرب میکنیم با روغن و مقدار کمی اردپاشی میکنیم.همه ای خمیرهامون رو به همین روش آماده میکنیم وچرب سپس روی همدیگه قرارمیدیم (بهتره که دودسته بشه خمیرهامون چون بعد ممکنه بخاطره حجم زیاد به مشکل بخوریم)


  • هرچندتاخمیرروکه روی هم قراردادیم رو باکمک ورونه نازک میکنیم سپس داخل قابلمه ای خمیرهارو داغ گیری میکنیم میگذاریم که خمیر حرارت ببینه و هرچندثانیه برمیگردونیم تاحدی که دیدید خمیر نیم پخت شدکافیه.خمیرهارو ازهمدیگه جدامیکنیم ازموادداخل خمیرگذاشته اول دوطرف خمیر رو جمع میکنیم سپس رول میکنیم وداخل روغن سرخش میکنیم


    german roll recipe.jpg




    منبع: کوکپد




 

melika.j

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 29, 2024
جنسیت
خانم
اینا عالین
 

بالا