مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه جار کیک یا همان کیکی شیشه ای به روشی ساده و سریع
خووب اول از همه بگم که داخل این نوع از دسر از کیک و خامه و موز و گردو....استفاده میکنن ولی من از کیک و مسقطی استفاده کردم که عالی شد و طعمش رو خیلی دوست داشتم
نشاسته ،شکرو گلاب رو داخل شیر سرد بریزید و خوب نشاسته رو با شیر حل کنید (شکر و گلاب رو میتونید مقدارشو به ذائقه تون تغییر بدید)
حالا مواد رو بذارید رو شعله کم و مدام هم بزنید (صبور باشید)تا قوام بیاد و در آخر که به غلظت رسید زعفران رو اضافه و مخلوط کنید
تو این قسمت اول از همه خرده کیک رو میریزیم ته شیشه بعد مسقطی و به همین ترتیب ادامه میدیم تا ظرف پر شه (لایه آخر میتونه کیک یا مسقطی باشه هیچ فرقی نمیکنه) و بعد بذارید یخچال تا سرد بشه
- 3 پیمانه شیر
- 6 ق غ نشاسته گل
- 3 ق غ گلاب
- 6 ق غ شکر
- کیک خرد شده
- زعفران (به دلخواه)
خووب اول از همه بگم که داخل این نوع از دسر از کیک و خامه و موز و گردو....استفاده میکنن ولی من از کیک و مسقطی استفاده کردم که عالی شد و طعمش رو خیلی دوست داشتم
نشاسته ،شکرو گلاب رو داخل شیر سرد بریزید و خوب نشاسته رو با شیر حل کنید (شکر و گلاب رو میتونید مقدارشو به ذائقه تون تغییر بدید)
حالا مواد رو بذارید رو شعله کم و مدام هم بزنید (صبور باشید)تا قوام بیاد و در آخر که به غلظت رسید زعفران رو اضافه و مخلوط کنید
تو این قسمت اول از همه خرده کیک رو میریزیم ته شیشه بعد مسقطی و به همین ترتیب ادامه میدیم تا ظرف پر شه (لایه آخر میتونه کیک یا مسقطی باشه هیچ فرقی نمیکنه) و بعد بذارید یخچال تا سرد بشه