مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی به صورت فوری و سریع در خانه به روشی آسان و راحت در کمترین زمان
کلم را بشویید و خورد کنید سپس داخل آبکش ریخته اجازه دهید آبش کشیده شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و رویش سرکه و نمک و دو لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید سرکه و آب جوش باید روی کلم را بگیرد
کلم را با حرارت ملایم 45 تا 60 دقیقه بجوشانید تا کلم بپزد پس از این مدت نمک و پختگی کلم را چک کنید بعد از آن اجازه دهید خنک شود و در ظرف در دار بریزید و داخل یخچال نگهدارید
از این چاشنی خوشمزه میتوانید در کنار انواع کباب و شامی و..... استفاده کنید
- 1 عدد کلم قرمز
- سرکه انگور به مقدار لازم
- نمک درشت به ازای هر لیتر سرکه یک ق چ
- 2 لیوان آب جوش
کلم را بشویید و خورد کنید سپس داخل آبکش ریخته اجازه دهید آبش کشیده شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و رویش سرکه و نمک و دو لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید سرکه و آب جوش باید روی کلم را بگیرد
کلم را با حرارت ملایم 45 تا 60 دقیقه بجوشانید تا کلم بپزد پس از این مدت نمک و پختگی کلم را چک کنید بعد از آن اجازه دهید خنک شود و در ظرف در دار بریزید و داخل یخچال نگهدارید
از این چاشنی خوشمزه میتوانید در کنار انواع کباب و شامی و..... استفاده کنید