طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری در خانه

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش دستور تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی به صورت فوری و سریع در خانه به روشی آسان و راحت در کمترین زمان

  1. 1 عدد کلم قرمز
  2. سرکه انگور به مقدار لازم
  3. نمک درشت به ازای هر لیتر سرکه یک ق چ
  4. 2 لیوان آب جوش

کلم را بشویید و خورد کنید سپس داخل آبکش ریخته اجازه دهید آبش کشیده شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و رویش سرکه و نمک و دو لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید سرکه و آب جوش باید روی کلم را بگیرد

کلم را با حرارت ملایم 45 تا 60 دقیقه بجوشانید تا کلم بپزد پس از این مدت نمک و پختگی کلم را چک کنید بعد از آن اجازه دهید خنک شود و در ظرف در دار بریزید و داخل یخچال نگهدارید

از این چاشنی خوشمزه میتوانید در کنار انواع کباب و شامی و..... استفاده کنید

 

بالا