مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه ترشی خانگی هفت بیجار حرفه ای شمال به روش ریز شده در منزل
1
ابتدا سبزی های معطر (ترکیبی از نعناع، پونه، خالواش و چوچاق) را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. می توانیم از سبز معطر خشک شده هم استفاده کنیم.
مشاهده پیوست 240103
گوجه فرنگی کال | ۵ عدد درشت |
بادمجان | ۲ عدد درشت |
سیر | ۱ بوته |
فلفل تند | ۱۰ عدد |
سبزی معطر | ۲۵۰ گرم |
نمک و گلپر | به مقدار کافی |
سرکه یا آبغوره | به مقدار کافی |
1
ابتدا سبزی های معطر (ترکیبی از نعناع، پونه، خالواش و چوچاق) را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. می توانیم از سبز معطر خشک شده هم استفاده کنیم.
2
پس از اینکه آب اضافی سبزی ها خارج شد، آنها را به صورت درشت خرد می کنیم و داخل یک ظرف بزرگ می ریزیم. در ادامه بادمجان ها را پوست می گیریم، یا اینکه با پوست به صورت حبه ای ریز خرد می کنیم و به ظرف حاوی سبزی اضافه می کنیم.3
در این مرحله سیر و فلفل تند را به صورت ریز خرد می کنیم و به ظرف اضافه می کنیم. حالا گوجه فرنگی ها کال را خرد می کنیم و به ظرف اضافه می کنیم. در صورتی که گوجه های کال تلخ باند می توانیم کمی نمک روی انها بریزیم تا تلخی شان را بگیرد.4
در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری نمک به هرماه ۱ قاشق چایخوری گلپر اضافه می کنیم. این ترشی را می توانیم به دلخواه با آبغوره یا سرکه تهیه کنیم. در ادامه به اندازه ای آبغور یا سرکه اضافه می کنیم که روی مواد را بگیرد، سپس مواد ترشی را مخلوط می کنیم.5
حالا ظرف های شیشه ای درب را به خوبی می شوییم و خشک می کنیمف سپس مواد ترشی را داخل ظرف ها می ریزیم و درب ظرف های محکم می بندیم. توجه داشته باشید که این ترشی را می توانیم بلافاصله پس از آماده کردن مصرف کنیم.مشاهده پیوست 240103