ملیحه
Guest
طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی به روش سنتی . سالاد مشهدی یا ترشی مشهدی چطور درست کنیم ؟ طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز مشهدی
مواد لازم ترشی مشهدی:
۱- گل کلم را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.
۲- هویج، خیار شور و ساقهی کرفس را به صورت حلقهای خرد کنید.
۳- در یک قابلمه، سرکه و سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز بجوشانید.
۴- در یک تشت یا ظرف بزرگ، همهی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس در ظروف شیشهای بریزید و روی آن مخلوط سرکه و سس گوجه فرنگی را بریزید تا روی مواد را بگیرد.
۵- درب ظروف را محکم ببندید و آنها را در جای خنک و ترجیحا خارج از منزل به مدت ۴۰ روز نگهداری کنید تا ترشی آماده شود.
مواد لازم ترشی مشهدی:
گل کلم | نیم کیلو |
هویج | نیم کیلو |
خیار شور | ۴۰۰ گرم |
ساقهی کرفس خرد شده | ۳۰۰ گرم |
سرکه | یک پیمانه |
سس گوجه فرنگی | ۲ پیمانه |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
ادویهی ترشی | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک | به میزان کافی |
۱- گل کلم را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.
۲- هویج، خیار شور و ساقهی کرفس را به صورت حلقهای خرد کنید.
۳- در یک قابلمه، سرکه و سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز بجوشانید.
۴- در یک تشت یا ظرف بزرگ، همهی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس در ظروف شیشهای بریزید و روی آن مخلوط سرکه و سس گوجه فرنگی را بریزید تا روی مواد را بگیرد.
۵- درب ظروف را محکم ببندید و آنها را در جای خنک و ترجیحا خارج از منزل به مدت ۴۰ روز نگهداری کنید تا ترشی آماده شود.
نکات مهم در خصوص تهیهی ترشی مشهدی:
- میزان نمک، سرکه و فلفل را میتوانید با توجه به ذائقهی خودتان کم و زیاد کنید.
- مواد اولیه بعد از شستشو باید حتما خشک شوند. در غیر این صورت، ممکن است ترشی کپک بزند.
- اگر میخواهید این ترشی را فوری درست کنید، حدود نیم ساعت مواد اولیه را در سرکه و گوجه فرنگی بجوشانید. به این نکته توجه کنید که این مدل ترشی باید سریعا استفاده شود و نمیتوانید مدت طولانی آن را نگه دارید.
- از ظروف شیشهای دربدار برای تهیهی این ترشی استفاده کنید. بهتر است قبل از استفاده آنها را استریل و خشک کنید.