طرز تهیه ترشی مشهدی اصل و سنتی

  • شروع کننده موضوع ملیحه
  • تاریخ شروع

ملیحه

Guest
طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی به روش سنتی . سالاد مشهدی یا ترشی مشهدی چطور درست کنیم ؟ طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز مشهدی

مواد لازم ترشی مشهدی:

گل کلمنیم کیلو
هویجنیم کیلو
خیار شور۴۰۰ گرم
ساقه‌ی کرفس خرد شده۳۰۰ گرم
سرکهیک پیمانه
سس گوجه فرنگی۲ پیمانه
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزنصف قاشق چایخوری
ادویه‌ی ترشی۲ قاشق سوپخوری
نمکبه میزان کافی


۱- گل کلم را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.

۲- هویج، خیار شور و ساقه‌ی کرفس را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

۳- در یک قابلمه، سرکه و سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز بجوشانید.

۴- در یک تشت یا ظرف بزرگ، همه‌ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس در ظروف شیشه‌ای بریزید و روی آن مخلوط سرکه و سس گوجه فرنگی را بریزید تا روی مواد را بگیرد.

۵- درب ظروف را محکم ببندید و آن‌ها را در جای خنک و ترجیحا خارج از منزل به مدت ۴۰ روز نگهداری کنید تا ترشی آماده شود.

ترشی مشهدی خوشمزه

نکات مهم در خصوص تهیه‌ی ترشی مشهدی:

  • میزان نمک، سرکه و فلفل را می‌توانید با توجه به ذائقه‌ی خودتان کم و زیاد کنید.
  • مواد اولیه بعد از شستشو باید حتما خشک شوند. در غیر این صورت، ممکن است ترشی کپک بزند.
  • اگر می‎خواهید این ترشی را فوری درست کنید، حدود نیم ساعت مواد اولیه را در سرکه و گوجه فرنگی بجوشانید. به این نکته توجه کنید که این مدل ترشی باید سریعا استفاده شود و نمی‎توانید مدت طولانی آن را نگه دارید.
  • از ظروف شیشه‌ای درب‌دار برای تهیه‌ی این ترشی استفاده کنید. بهتر است قبل از استفاده آن‌ها را استریل و خشک کنید.
 

خانوم آقامونم

Guest
ما فقط خیارشور نمیریزیم
خیلی خوشمزس عنتر
خوردی ملی؟ ?
 

خانوم آقامونم

Guest
آره خیییییلی خوشمزه‌س
خوردم ... چند روز پیشم خانوم داداشم درست کرده بود برامون ? اونم خیارشور نریخته توش ?
منم مامانم هر سال میذاره واسمون
امسال خالم درست کرد برا هممون
سیاه دونم یه ذره میریزن توش?
 

بالا