طرز تهیه ترشی بچه بلال به ۳ روش ساده

  • شروع کننده موضوع پسر_جوانمرد
  • تاریخ شروع
وضعیت
این موضوع قفل شده است

پسر_جوانمرد

Guest
ترشی بچه بلال با انواع ذائقه کنار می‌آید و شما می‌توانید آن را به‌ صورت تند یا شور مزه‌دار کنید. در این مطلب با ۳ روش ساده درست کردن این ترشی خوشمزه آشنا می‌شوید.



ترشی بچه بلال یا Baby Corn از آن ترشی‌های بسیار ترد و خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد. این ترشی با انواع ذائقه کنار می‌آید و شما می‌توانید آن را به‌صورت تند یا شور مزه‌دار کنید. ۳ روش تهیه ترشی بچه بلال داریم که در ادامه شما را با آنها آشنا می‌کنیم.

ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و نیز منبع خوبی از فیبر محسوب می‌شود که در رفع بیماری‌های گوارشی مثل یبوست مؤثر است و از ابتلا به سرطان روده نیز جلوگیری می‌کند. همچنین ذرت سرشار از ویتامین و مواد معدنی مختلف است که در سلامتی بسیار مؤثر هستند.

مواد لازم برای تهیه ترشی بچه بلال

برای تهیه ترشی بچه بلال یا همان بیبی کورن به مواد زیر نیاز داریم:

  • یک کیلوگرم بچه بلال
  • ۳۰ گرم سیر
  • ۵۰ گرم فلفل
  • ۸۰۰ گرم سرکه سفید
  • یک‌پنجم پیمانه آب
  • نمک و پودر فلفل سفید به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بچه بلال یا بیبی کورن

روش اول

آب و سرکه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش‌ آید. پس از جوش آمدن بچه بلال‌ها را داخل آن ریخته و ۵ دقیقه می‌جوشانیم. سپس آبکش کرده و شیشه استریل را با بچه بلال‌هایی که مرتب دور تا دور چیده شده‌اند، همراه با سیر، تکه‌های فلفل، نمک و پودر فلفل پر می‌کنیم. در آخر مخلوط سرکه و آب را که کاملاً سرد شده، روی مواد ترشی می‌ریزیم. در شیشه را کاملاً محکم می‌بندیم. بعد از مدت یک هفته می‌توانیم مصرف کنیم.

روش دوم

اگر می‌خواهیم ترشی را مدت طولانیتری نگهداری کنیم، این روش مناسب‌تر است. سرکه و آب را روی حرارت قرار می‌دهیم تا جوش آمده و کاملاً سرد شود. داخل شیشه را از بچه بلال و سیر و فلفل پر می‌کنیم. به مخلوط سرکه و آب به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه می‌کنیم و روی مواد ترشی می‌ریزیم. در شیشه را محکم می‌بندیم و شیشه را داخل قابلمه آب قرار می‌دهیم و به‌ مدت ۲۰-۳۰ دقیقه می‌جوشانیم. وقتی شیشه‌ ترشی خنک شد داخل یخچال قرار می‌دهیم. حواستان باشد که بلال‌ها به جذب هوا حساسند و به محض شل بودن در شیشه، هوا می‌کشند و رنگشان تغییر می‌کند.

روش سوم

در این روش مواد اولیه کمی تغییر می‌کند. ۶۰۰ گرم بچه بلال پوست کنده، ۱۰۰ گرم فلفل سبز، ۵۰ گرم سیر، ۲ تا ۳ لیوان سرکه سفید، یک لیوان آب و به مقدار کافی نمک و پودر فلفل سفید مواد مورد نیاز است. آب و سرکه را روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید. بعد بچه بلال‌ها را به آرامی داخلش گذاشته و اجازه می‌دهیم ۵ دقیقه بجوشند. سپس آبکش کرده و کمی که خنک شد مرتب داخل شیشه استریل می‌چینیم. بعد از اینکه آب و سرکه خنک شد، نمک و پودر فلفل را اضافه کرده و این مخلوط را داخل شیشه می‌ریزیم. سیر پوست کنده و فلفل‌های سبز شسته را در فضاهای خالی چیده و شیشه را از آب و سرکه پر می‌کنیم و در آن‌ را سفت می‌بندیم.


منبع: همشهری آنلاین
---------------------------------------------------------
کاربران محترم به هیچ وجه تاپیکام رو لایک نکنید (نه لایک نه ایموجی دیگه).اگر تاپیک مفید بود به جای لایک، یک صلوات بفرستید و ثوابش رو اهدا کنید به روح شهدای کربلا.ضمنا کاربران محترم و خواننده های مهمان تاپیکایی که میزنم مطالبش در هم هست با مطالب بیشتر.کافیه در آدرس بار مرورگرتون این نشانی رو worldbook.blogix.ir تایپ کنید تا وارد وبلاگ بشید.حسن ختام تاپیک چند صلوات پرفضیلت و پرثوابه که میتونید بفرستید و هر از گاهی ثوابش رو اهدا کنید به اهل بیت علیهم السلام(هدیه کردن صلوات و نیکی ها به اهل بیت موجب رضای الهی و نزدیکی بیشتر ما به خداوند میشه). امواتتون رو هم فراموش نکنید که دستشون از دنیا کوتاهه و چشم انتظار خیرات و نیکی های ما هستند و صلوات یکی از بهترین اعمال و احسان هایی هست که در حق اموات انجام میدیم. پسر_جوانمرد رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید.

salavat1.jpg

salavat2.png

اَللهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَّ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ کَمَا صَلَّیتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجِیدٌ.

اَللهُمَّ بَارِک عَلی مُحَمَّدٍ وَّ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ کَمَا بَارَکتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجِیدٌ.

خداوندا بر محمد و آل محمد درود فرست، همان گونه که بر ابراهیم و آل ابراهیم درود فرستادی، راستی که تو ستوده شده و بزرگواری.
خداوندا بر محمد و آل محمد برکت نازل فرما، همان گونه که بر ابراهیم و آل ابراهیم برکت نازل فرمودی، به راستی که تو ستوده شده و بزرگواری.
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا