طرز تهیه تخلان بلوچی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه تخلان خوشمزه و مقوی مخصوص تازه زایمان کرده ها


یکی دیگر از غذاهای محلی چابهار، تخلان است. این غذا کلسترول بسیار بالایی دارد و چرب هم است. یادتان باشد اگر از بیماری های قبلی رنج می برید از خوردن تخلان پرهیز کنید. تخلان با گندم و دنبه گوسفند و بره پخته می شود. به خاطر روغن دنبه گوسفند و یا بره بسیار چرب است. پخت این غذا آنچنان هم ساده نیست. چابهاری ها گندم نیمه زرد را که خشک کرده اند را می کوبند و بعد دنبه را به آن اضافه می کنند و سپس روی حرارت کم می گذارند تا حسابی روغن دنبه به خورد گندم برود و هنگامی که آماده شد آن را سرو می کنند. این غذا مورد علاقه بسیاری از چابهاری ها است و در رستوران های محلی آن می توانید آن را نوش جان کنید.

۱۲_۱۶_۵۰_غذاهای-محلی-سیستان-بلوچستان-تخلان-بلوچی.jpg
 

ساحــل

⭐کاربر ویژه⭐
عضویت
Aug 19, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه تخلان خوشمزه و مقوی مخصوص تازه زایمان کرده ها


یکی دیگر از غذاهای محلی چابهار، تخلان است. این غذا کلسترول بسیار بالایی دارد و چرب هم است. یادتان باشد اگر از بیماری های قبلی رنج می برید از خوردن تخلان پرهیز کنید. تخلان با گندم و دنبه گوسفند و بره پخته می شود. به خاطر روغن دنبه گوسفند و یا بره بسیار چرب است. پخت این غذا آنچنان هم ساده نیست. چابهاری ها گندم نیمه زرد را که خشک کرده اند را می کوبند و بعد دنبه را به آن اضافه می کنند و سپس روی حرارت کم می گذارند تا حسابی روغن دنبه به خورد گندم برود و هنگامی که آماده شد آن را سرو می کنند. این غذا مورد علاقه بسیاری از چابهاری ها است و در رستوران های محلی آن می توانید آن را نوش جان کنید.

مشاهده پیوست 317963
آیلا ژان
رو همون خبری سرگرمی اینارو بزن
ما خسته ایم
 

بالا