طرز تهیه تارت کیک موزی به روش ترکیه ای خوشمزه

Choi mary

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
استکان استفاده شده 100 میلی معادل دو پنجم لیوان دسته دار (از نصف لیوان دسته دار کمی کمتر)
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار(لیوان را کمی سرخالی پر کنید)

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ (هم دمای محیط)
1 استکان شکر
1 استکان شیر
1 استکان روغن مایع
1 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری )
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری )
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

برای کرم:
2 و نیم لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
1 استکان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
نصف پاکت خامه صبحانه بعد از پخت کرم

برای روی کیک:
1 پاکت شکلات (80 گرم )
نصف پاکت خامه صبحانه

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید. وانیل ، بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب تارت چرب شده بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید.
برای کرم ، تمام مواد بجز خامه صبحانه را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق بذارید و تا وقتیکه که قوامش غلیظ شود مدام هم زده بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وقتی ولرم شد خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
کیک را از فر بیرون آورید و به بشقاب سرو برگردانید. موزهای حلقه ای و باریک خرد شد را روی کیک بچینید (میتوانید قبل از گذاشتن موز کیک را با یک لیوان شیر سرد خیس کنید) کرم آماده شده را روی کیک بریزید و صاف کنید.
خامه صبحانه را داخل قابلمه بریزید و گرم کنید (نجوشد) شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود روی کیک بریزید. 3_2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید.
IMG_20231207_085747_384.jpg
 

لیندا

⭐کاربر فعال⭐
عضویت
Nov 27, 2023
جنسیت
خانم
استکان استفاده شده 100 میلی معادل دو پنجم لیوان دسته دار (از نصف لیوان دسته دار کمی کمتر)
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار(لیوان را کمی سرخالی پر کنید)

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ (هم دمای محیط)
1 استکان شکر
1 استکان شیر
1 استکان روغن مایع
1 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری )
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری )
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

برای کرم:
2 و نیم لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
1 استکان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
نصف پاکت خامه صبحانه بعد از پخت کرم

برای روی کیک:
1 پاکت شکلات (80 گرم )
نصف پاکت خامه صبحانه

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید. وانیل ، بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب تارت چرب شده بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید.
برای کرم ، تمام مواد بجز خامه صبحانه را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق بذارید و تا وقتیکه که قوامش غلیظ شود مدام هم زده بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وقتی ولرم شد خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
کیک را از فر بیرون آورید و به بشقاب سرو برگردانید. موزهای حلقه ای و باریک خرد شد را روی کیک بچینید (میتوانید قبل از گذاشتن موز کیک را با یک لیوان شیر سرد خیس کنید) کرم آماده شده را روی کیک بریزید و صاف کنید.
خامه صبحانه را داخل قابلمه بریزید و گرم کنید (نجوشد) شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود روی کیک بریزید. 3_2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید.
مشاهده پیوست 337627
هعیییی میخااام
 

بالا