طرز تهیه بیسکویت دارچینی بدون شیر

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع
وضعیت
این موضوع قفل شده است

مجله خبری

Guest
آموزش دستور تهیه بیسکویت بدون شیر و با طعم دارچین به روشی خانگی و آسان

۲۰_۲۵ بیسکوییت
  1. کره 60 گرم هم دمای محیط
  2. 50 گرم روغن جامد
  3. شکر ۳/۴ پیمانه
  4. پودر دارچین نصف ق چ‌خ
  5. پودر زنجفیل نصف ق‌ چ‌خ (دلخواه)
  6. وانیل ربع ق چ‌خ
  7. تخم مرغ 1 عدد کوچک
  8. بکینگ پودر 1 ق چ‌خ
  9. 1.5 پیمانه آرد
  10. پوشش روی بیسکوییت
  11. دارچین 1 ق غ‌خ
  12. شکر 1 ق غ‌خ
  13. کمی گردو خورد شده (دلخواه)

کره و روغن جامد و شکر و وانیل و پودر دارچین (و پودر زنجفیل در صورت تمایل) رو با همزن برقی یا غذا ساز به خوبی هم میزنیم تا کاملا سبک و کمی حجیم بشن بعد تخم مرغ و بعد بکینگ پودر رو اضافه و خوب میزنیم.
هر از گاهی با کمک لیسک مواد رو از دیواره ظرف جدا میکنیم تا بهتر مخلوط بشن.

آرد رو به مایه اضافه و به خوبی مخلوط میکنیم (دیگه نیاز به همزن نیست و با لیسک یا دست کافیه)
خمیر رو به مدت یک ساعت توی یخچال میزاریم تا کاملا سرد بشه.




اواخر استراحت خمیر کاغذ روغنی را در سینی فر را چرب کرده و فر را روشن میکنیم تا خوب گرم شود.
شکر و دارچین را در کاسه ی کوچیک مخلوط کرده و با استفاده از یک قاشق غذاخوری استاندارد(یا قاشق بستنی زنی کوچک) از خمیر برمیداریم و کف دست با قطر و سایز دلخواه(بعد پخت کمی پخش میشه پس اگه کوچیکتر از کف دست درست کنید مناسبه) مرتب میکنیم و آن را در شکر و دارچین میغلتانیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم. به مدت ۱۵ دقیقه توی فر قرار میدیم. بهتره بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید که اگه نرمیش رو دوست داشتید همینقدر کافیه

بیسکوییت ها رو خارج از یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید

 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا