طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی خوشمزه

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع
وضعیت
این موضوع قفل شده است

مجله خبری

Guest
آموزش دستور تهیه بستنی زمستونی به روشی ساده و آسان در منزل، چگونه خودمان در خانه بستنی زمستانی درست کنیم؟
  1. 2 عدد سفیده تخم مرغ
  2. 1/2 پیمانه پودر قند
  3. 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  4. 1 و 1/2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  5. 2 قاشق غذاخوری آب سرد
  6. نون بستنی،نون ميكادو
  7. شکلات به مقدار لازم
  8. مغز پسته و پودر پسته و پودر نارگیل و ترافل برای تزئین

ابتدا نونها رو با قالب کوچیک برش میزنیم و اگه نازک بود دوتا نون رو به هم میچسبونیم میتونید با شکلات دو نون رو به هم بچسبونید



سفیده تخم مرغ رو یک دقیقه میزنیم یه ذره که کف کرد بهش وانیل و پودر قند رو اضافه میکنیم و پنج دقیقه میزنیم تا کاملا فرم بگیره

دقت کنید سپس اونو میذاریم روی حرارت غیرمستقیم مثل بنماری کردن و به مدت ده دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا مثل خامه فرم بگیره.

بعد از این تایم ژلاتین رو که با آب سرد مخلوط کردیم و بنماری کردیم بهش اضافه و با قاشق یا همزن دستی مخلوط میکنیم

داخل قیف میریزیم و روی نون هامون پایپ میکنیم بعد اونا رو به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم

اینم از بستنی های پایپ شده من که آماده هستن برن توی یخچال تا خودشونو بگیرن
بعد از تایم نوشته شده مقداری شکلات تخته ای رو با کمی روغن روی حرارت کتری میذاریم و بن ماری می کنیم و بعد روشون شکلات میریزیم



حتما کف سینی پلاستیک‌ بذارید تا بستنی ها به سینی نچسبن
من اول شکلات روشون ریختم دیدم به این شکل شکلاتم هدر میره و همش روی پلاستیک میریزه بعد به روشی که فیلم گرفتم اونا رو توی شکلات زدم یعنی توی شکلات چرخوندم و به نظرم روش خیلی خوبیه فیلمشو براتون ‌میذارم تا شما هم استفاده کنید
اگه میخواین بستنی هاتونو تزیین کنید باید تا بستنی زمستونه رو شکلاتی کردید و هنوز شکلات بسته نشده روش پودر پسته یا خلال پسته و.... بریزید



حالا سینی رو برای دو ساعت ديگه توی يخچال میذاریم و بعد هم نووش جان کنید

 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا