طرز تهیه برنج ایرانی آبکش و ته دیگ

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
این مقدار برای ۳ نفر


۴ استکان برنج ایرانی رو پاک کرده چندساعت خیس کنید

قابلمه ۸ نفره رو پرآب کنید تا نزدیک های سرقابلمه دوقاشق غذاخوری نمک اضافه کنید

بذارید با حرارت زیادبجوشه وقتی جوشید برنج رو اضافه کنید وقت بگیرید ۵ دقیقه بجوشه

نیازی به هم زدن نیست آخر سر که حرارت رو خاموش کردین با کفگیر هم بزنید برنج هایی که کف قابلمه چسبیده جدا بشه

بعد آبکشو صاف بذارید کنار سینک قابلمه رو بشورید

ته دیگ خواستید بذارید تو قابلمه ۸نفره نصف استکان روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید گرم که شد دولایه نون بذارید تا سرخ بشه بعد برنجو اضافه کنید

برنجو اضافه کردید با کفگیر کناره هاشو جمع کنید تاخشک نشه و بعد ۳ قاشق غذاخوری روغن و یک استکان آب ترکیب کنید بریزید درشو بذارید تا با حرارت زیاد بخار کنه بعد با حرارت خیلی کم روی شعله ی وسط گاز بذارید ۴۵ دقیقه دم بکشه


ظاهری مشخص میشه دم کشیده یا کمی از برنج رو بخورید هم خوبه مطمئن بشید پخته و نرم هست

اگه دیدین ته گرفته دم نکشیده نصف استکان آب اضافه کنید کمی صبر کنید دم بکشه

اگه دیدین انگار دم کشیده ولی ته گرفته و برنج خشک هست حرارت رو خاموش کنید نصف استکان آب اضافه کنید درشو بذارید صبر کنید بخار کنه نرم بشه


اگه آماده شد فعلا نخواستید شام بخورید برنج رو بریزید تو قابلمه دیگه و ته دیگ روبرگردونید که برشتگی ته دیگ از بین نره
 
آخرین ویرایش:

بالا