طرز تهیه باسما کادایف ترکیه ای خوشمزه و آسان

Choi mary

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
لیوان استفاده شده 250 میلی
سایز ظرف 40×27

مواد لازم:
600 گرم کادایف تازه و نرم
200 گرم کره
1 استکان روغن مایع
1 و نیم استکان پسته و یا گردو

برای شربت:
3 و نیم لیوان شکر
3 و نیم لیوان آب
1 برش لیمو

طرز تهیه:
کادایف را با چاقوی تیز ریز ریز خرد کنید. کره و روغن مایع را داخل قابلمه بریزید و کره را آب کنید.
مخلوط کره و روغن را روی کادایف بریزید و با دست مخلوط کنید تا روغن به تمام کادایف ها برسد. نصف کادایف را داخل ظرف بریزید و با دست خوب فشار دهید. پسته و یا گردو را روی کادایف بپاشید. بقیه کادایف را داخل ظرف بریزید و فشار داده صاف کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.
برای شربت آب ، شکر و برش لیمو را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد تایم بگیرید و 15 دقیقه دیگر با حرارت کم بجوشانید سپس اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید ولرم شود.
کادایف داغ و شربت ولرم باشد. وقتی کادایف را از فر بیرون آوردید شربت ولرم را روی کادایف بریزید و 3_2 ساعت صبر کنید تا شربت را جذب کند. سپس برش زده سرو کنید. نوش جان

IMG_20231207_082142_549.jpg
 

بالا