طرز تهیه اکبر جوجه خانگی با سس مخصوص

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش دستور پخت اکبر جوجه خوشمزه با سس مخصوص در منزل

برای 2 نفر
  1. 1 عدد ران مرغ
  2. 1 عدد پیاز متوسط
  3. زعفران به میزان
  4. 100 گرم کره حیوانی محلی (یاشرکتی)
  5. 2 قاشق رب انار
  6. آب جوش

ران مرغ رو (بهتره با پوست باشه) اول با کمی زعفران که به مرغ اغشته کردیم میزاریم 1 ساعت استراحت کنه

بعد از 1 ساعت به ران مرغ نمک زدم گذاشتم یک ساعت دیگه استراحت کنه بعد 1 ساعت بهش کمی فلفل سیاه و پیاز خلال و یک عدد اب لیمو ترش اضافه کردم گذاشتم 2 ساعت دیگه استراحت کنه

حالا مرغ رو از داخل مواد خارج میکنیم (نباید پیاز بهش چسبیده باشه) مرغ رو از طرف پوست داخل روغن که از قبل داغ کردیم حدود 5 دقیقه با حرارت رو به بالا سرخ میکنیم بعد طرف دیگش رو 5 دقیقه سرخ میکنیم

خوب حالا داخل ظرف مورد نظر (نچسب باشه) 4 قاشق روغن مایع ریختم مرغ رو از طرف پوست گذاشتم داخلش تا نصفه مرغ اب جوش ریختم همراه با 100 گرم کره محلی بعد دم کنی گذاشتم رو در تابم و با حرارت متوسط گذاشتم 1 ساعت تا 1 ساعت نیم دم بکشه (بااین کار بافت نرم میگیره مرغ)

بعد از 1 ساعت تا 1 ساعت نیم وقتی صدای جیلیز ویلیز امد یعنی اب تبخیر شده و مرغمون داره تو روغن و کره سرخ میشه حالا بهش 4 قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید

حالا بزارید دوطرفش خوب سرخ بشه بعد بزارید داخل ظرف سرو مون و روش از رب انار مون بریزید

2 قاشق رب انار رو با 2 قاشق اب جوش حل کردم بعد ریختم تو روغنی که از مرغ مونده بود وتف دادم برای روی مرغ مون

اگه جوجه گیرتون نیومد از ران مرغ استفاده کنید زیاد سخت نگیرین خوشمزه میشه

 

بالا