مژده

Guest

آموزش تهیه اشکنه بنه با روشی آسان​


مواد لازم :

بنه كوبيده 150 تا 200 گرم

پياز رنده شده 1 عدد

روغن زيتون 4 قاشق

مقداری نمک دریا

3 لیوان آب چشمه

طرز پخت :

پياز را در ديگ مسی ريخته و با روغن زيتون و 3 قاشق آب روی حرارت خيلي ملايم ميذاريم تا نرم و پخته بشه

2 تا ظرف نسبتا گود انتخاب كرده ، بنه را در ظرف گودتر ريخته 1 ليوان اب نيم گرم رو روي بنه ريخته و با دست خوب مالش ميدهيم .حالا نيم ليوان ديگه از آب رو اضافه كرده و دوباره مالش داده چند ثانيه صبر ميكنيم كمي ته نشين بشه و قسمت سخت و سنگی اون كه شبيه به پوست پسته و غير قابل خوردنه ته ظرف بمونه و مغز و گوشت روي اون كه بسيار مغذي و چربه و تقريبا در آب حل شده معلق بشه .حالا ظرف رو آروم كج كرده تا مايع غليظ اون توی ظرف ديگه بريزه .روی بنه های ته ظرف دوباره مقذاري آب ريخته ومالش داده و باز ته نشين كه شد ظرف رو كج كرده و مايع بالاش رو به ظرف ديگه اضافه ميكنيم به همين روش يكي دوبار ديگه به اصطلاح اونو چند آب ميشوريم .

حالا به آرامی مواد ظرف دوم رو به پياز ها اضافه ميكنيم (تا اگر پوست سخت وارد ظرف دوم شده بود وارد غذا نشه )حالا نمک رو هم اضافه كرده و اجازه ميديم ظرف غذا به جوش بياد .دقت كنين همين كه جوش اومد شعله رو خاموش كنين .غذا آمادس شما اين غذارو توس كاسه هاس چينی يا سفال كشيده و تريد كرده ميل كنين

eshkene bane.jpg


نكته : بايد مراقب باشيم كه پوست سخت بنه وارد ظرف دوم نشه

برخی افراد اين غذا رو با 2-3 قاشق گردوی كوبيده كه سرسفره ميارن ميل ميكنن .
برخی خانواده ها هم كمی ( 4-5 قاشق ) كشک ساييده در آخرين مرحله پخت ،قبل از جوش اومدن اضافه ميكنن كه اونم خوشمزه ميشه
ولی توصه من اينه كه شما اين غذا رو اول با بنه خالص تهيه كنين و اگه دوست داشتين گردوی كوبيده هم سر سفره بيارين
 

دختر جذاب

Guest
تاحالا نخوردم ولی فکر کنم خوشمزه باشه???
 

melika.j

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 29, 2024
جنسیت
خانم
نخوردم
 

بالا