طرز تهیه آش رشته تبریز

صنم

Guest
آش_رشته_تبریز
نخود، لوبیا سفید، عدس، برنج آش هر کدام نصف پیمانه، سبزی آش خرد شده نیم کیلو، کلم برگ سفید خرد شده نیم کیلو، رشته ۲۰۰ گرم، عصاره گوشت یا قلم، سیر، پیاز، نعنا خشک، هویج و اسفناج به مقدار لازم
پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید، عصاره گوشت و آب را بریزید برای این میزان مواد حدود سه پارچ اب لازم است، نخود و لوبیا از قبل خیس خورده را اضافه کنید، عدس و برنج را اضافه کنید و اجازه دهید با شعله زیاد بجوشد و شعله را کم کنید.
کلم و سبزی و اسفناج را ریز خرد کنید و اضافه کنید، هویج حلقه را افزوده و اجازه دهید آش برای ۴ ساعت با شعله کم بپزد و تمام مواد پخته شود. رشته خام را اضافه کنید و اجازه دهید تا لعاب بیندازد و اماده شود.
کشک را با ماست و کمی زعفران مخلوط کنید. پیاز و سیر خلالی را سرخ کنید و رب بزنید. نعنا خشک را در روغن داغ کنید و روی آش را تزیین کنید.
Untitled-1_1-2.jpg
 
آخرین ویرایش:

Choi mary

Guest
آش_رشته_تبریز
نخود، لوبیا سفید، عدس، برنج آش هر کدام نصف پیمانه، سبزی آش خرد شده نیم کیلو، کلم برگ سفید خرد شده نیم کیلو، رشته ۲۰۰ گرم، عصاره گوشت یا قلم، سیر، پیاز، نعنا خشک، هویج و اسفناج به مقدار لازم
پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید، عصاره گوشت و آب را بریزید برای این میزان مواد حدود سه پارچ اب لازم است، نخود و لوبیا از قبل خیس خورده را اضافه کنید، عدس و برنج را اضافه کنید و اجازه دهید با شعله زیاد بجوشد و شعله را کم کنید.
کلم و سبزی و اسفناج را ریز خرد کنید و اضافه کنید، هویج حلقه را افزوده و اجازه دهید آش برای ۴ ساعت با شعله کم بپزد و تمام مواد پخته شود. رشته خام را اضافه کنید و اجازه دهید تا لعاب بیندازد و اماده شود.
کشک را با ماست و کمی زعفران مخلوط کنید. پیاز و سیر خلالی را سرخ کنید و رب بزنید. نعنا خشک را در روغن داغ کنید و روی آش را تزیین کنید.
آفرین درست همون طور که ما میپزیم با یه ذره تفاوت
 

Haniam

Guest
آش_رشته_تبریز
نخود، لوبیا سفید، عدس، برنج آش هر کدام نصف پیمانه، سبزی آش خرد شده نیم کیلو، کلم برگ سفید خرد شده نیم کیلو، رشته ۲۰۰ گرم، عصاره گوشت یا قلم، سیر، پیاز، نعنا خشک، هویج و اسفناج به مقدار لازم
پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید، عصاره گوشت و آب را بریزید برای این میزان مواد حدود سه پارچ اب لازم است، نخود و لوبیا از قبل خیس خورده را اضافه کنید، عدس و برنج را اضافه کنید و اجازه دهید با شعله زیاد بجوشد و شعله را کم کنید.
کلم و سبزی و اسفناج را ریز خرد کنید و اضافه کنید، هویج حلقه را افزوده و اجازه دهید آش برای ۴ ساعت با شعله کم بپزد و تمام مواد پخته شود. رشته خام را اضافه کنید و اجازه دهید تا لعاب بیندازد و اماده شود.
کشک را با ماست و کمی زعفران مخلوط کنید. پیاز و سیر خلالی را سرخ کنید و رب بزنید. نعنا خشک را در روغن داغ کنید و روی آش را تزیین کنید.مشاهده پیوست 1266
به به چه‌ شود??
 

شنل زردی?

Guest
خیلی متفاوته با آش رشته ما
خیلیییییی
 
استارتر
استارتر

صنم

Guest
@بشنو
اول پیاز که سرخ میکنی توش دو حبه هم سیر همراهش سرخ کن و بعد اینکه پیاز سرخ شد توش نعنا خشک پودر کن بریز بعد آب قلم و آب بریز عدس و برنج آش بریز بپزن لوبیا و نخود هم که از یه روز قبل خیسوندی و پختی با هویج و کلم اضافه کن بعد اینکه هویجا پخت سبزی آش اضافه کن در قابلمه رو دیگه نزار چون آش رنگش کدر و بد میشه سبزی ها که پخت رشته رو اضافه کن بعد توی یک لیوان آب یک قاشق آرد و یک قاشق آرد برنج کاملا حل کن بریز . رشته ها که پخت با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ نوش جان کنید
 
آخرین ویرایش:

بشنو

Guest
@بشنو
اول پیاز که سرخ میکنی توش دو حبه هم سیر همراهش سرخ کن و بعد اینکه پیاز سرخ شد توش نعنا خشک پودر کن بریز بعد آب قلم و آب بریز عدس و برنج آش بریز بپزن لوبیا و نخود هم که از یه روز قبل خیسوندی و پختی با هویج و کلم اضافه کن بعد اینکه هویجا پخت سبزی آش اضافه کن در قابلمه رو دیگه نزار چون آش رنگش کدر و بد میشه سبزی ها که پخت رشته رو اضافه کن بعد توی یک لیوان آب یک قاشق آرد و یک قاشق آرد برنج کاملا حل کن بریز . رشته ها که پخت با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ نوش جان کنید
هویج و کلم?من ارد تو لیوان حل نمیکردم ل‌وبیا نخودم جدا نمیپختم باید یبار اینکارو کنم ببینم خوب درمیاد مرسی عزیزم??
 

بالا