طرز تهیه آش آبادانی اصیل با گوشت

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش دستور پخت آش آبادانی با گوشت به روش اصل جنوبی و خوزستانی در خانه، چگونه به روش ساده آش خوشمزه خانگی درست کنیم

برای 10 نفر
  1. نصف پیمانه نخود
  2. نصف پیمانه لوبیا
  3. نصف پیمانه عدس
  4. برنج نیم دانه سه چهارم پیمانه
  5. نصف پیمانه گوشت
  6. آب به مقدار لازم
  7. 1 پیمانه تره و جعفری خرد شده
  8. ادویه، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

گوشت رو با سه، چهار لیوان آب بذارید بپزه. از زمانی که کفِش رو گرفتید به مدت نیم ساعت صبر کنید و بعد نخود و لوبیا رو اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت و حبوبات کاملاً پخته بشن.
گوشت رو دربیارید و با گوشتکوب له کنید و دوباره بریزید توی قابلمه عدس و برنج شسته شده و ادویه جات و نمک رو اضافه کنیدو 10 دقیقه بعد سبزی خرد شده رو هم اضافه کنید و اجازه بدید تا برنج کاملاً له بشه.حدود یک ساعت زمان میبره تا برنج با حرارت ملایم کاملاً له بشه.

باید هرچند دقیقه آش رو هم بزنید تا ته نگیره اگرم آبش تموم شد بهش اضافه کنید.
مقداری پیاز داغ بهش اضافه کنید.
بکشید توی ظرف و روش پیاز داغ و فلفل سیاه و در صورت تمایل آبلیمو بریزید.

اگه براتون مفید بود لطفا صلواتی برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان بفرستید

 

بالا