طرز تهیه‌ی انواع سس

  • شروع کننده موضوع nili
  • تاریخ شروع

nili

Guest
?سس ارده
?????

?5 قاشق غذا خوری ارده
▢قاشق غذا خوری نخود (پخته)
▢5 قاشق غذا خوری سرکه سیب
▢1 قاشق چای خوری نمک
▢1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
▢1/2 پیمانه آبلیمو ترش
▢1 پیمانه روغن
▢1 حبه سیر

?دستور تهیه?
نخود رو که از شب قبل خیس کردیم می ذاریم بپزه، طوری که بعد از پختن آب اون کاملا کشیده بشه.
بعد از سرد شدن، اون رو به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه، سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن مایع در مخلوط کن کاملا مخلوط می کنیم تا به غلظت دلخواه برسه.

?‍?

IMG_20210502_111853_965.jpg
 
استارتر
استارتر

nili

Guest
?سس مخصوص میگو

???
3 قاشق غذا خوری شکر
▢1 قاشق غذا خوری پودر سیر
▢1 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
▢1 قاشق چای‌خوری پودر پیاز
▢1 قاشق چای‌خوری نمک
▢1 قاشق چای‌خوری سس قرمز فلفلی
▢2 پیمانه سس مایونز
▢1/2 پیمانه سس کچاپ
▢1/2 پیمانه آب

دستور تهیه??
یک ظرف نسبتا بزرگ برمی‌داریم و تمام مواد رو داخلش با هم مخلوط می‌کنیم.
برای مخلوط کردن مواد می‌تونیم از همزن برقی یا دستی کمک بگیریم.
سس رو توی ظرف سرو می‌ریزیم. سس رو به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدیم تا به خوبی خنک شده و طعم مواد به خورد هم بره.
سس رو روی میگو ها می‌ریزیم و آماده سروه.?☘️

?‍?


IMG_20210502_111916_500.jpg
 
استارتر
استارتر

nili

Guest
??سس سالسای دودی??

?1 عدد سیر
▢4 عدد گوجه فرنگی
▢3 عدد فلفل هالوپینو
▢2 عدد پیاز قرمز
▢2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
▢1 قاشق غذا خوری سرکه انگور
▢فلفل سیاه (به میزان لازم)
▢نمک (به میزان لازم)

?دستور تهیه?
سیر بوته ای رو با پوست روی زغال قرار داده و بعد از ۱۰ دقیقه از روی آتش برمی داریم و پوست می گیریم.
گوجه فرنگی ها، فلفل هالوپینو و پیاز رو روی زغال قرار داده، تا جایی که پوست اون ها سیاه بشه. اون ها رو برداشته و داخل بشقابی می ذاریم تا آب سبزیجات هدر نره.
سیر، گوجه ها، فلفل هالوپینو و پیاز قرمز رو خیلی ریز خرد کرده و آب گوجه فرنگی ها و فلفل هایی که توی ظرف باقی مونده بود رو اضافه می کنیم. توی یه کاسه ای گشنیز رو خرد کرده و با سبزیجات خرد شده مخلوط می کنیم.
روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل رو اضافه کرده و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
?‍?


IMG_20210502_112155_660.jpg
 
استارتر
استارتر

nili

Guest
?سس ریحان?

?“سس ریحان” یک انتخاب عالی و مناسب برای انواع سالاد هاست

?1/2 پیمانه روغن زیتون
▢1/3 پیمانه سرکه سیب
▢1/2 قاشق چای خوری پودر زیره
▢1/2 قاشق چای خوری شکر
▢3 قاشق چای خوری آبلیمو
▢5 عدد برگ گیاه کاکوتی
▢5 عدد برگ ریحان
▢4 حبه سیر (تازه)
▢1 عدد تربچه
▢به میزان لازم روغن کنجد
▢به میزان لازم آویشن
▢به میزان لازم پودر زنجبیل
▢به میزان لازم نمک و فلفل

?دستور تهیه?
تمام مواد رو درون مخلوط کن، میکس کرده. سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.

?‍?


IMG_20210502_112504_920.jpg
 

بالا