طرز تهيه بسيار آسان كيك توت فرنگي خوشمزه قابلمه اي

مامان یاسمین

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم

مواد لازم؛​

● ماست: نصف لیوان
● تخم مرغ: 2 عدد
● روغن مایع: یک سوم لیوان
● آرد نانوایی یا قنادی: یک و یک سوم لیوان
● شکر: دو سوم لیوان
● وانیل: نوک قاشق چایخوری
● بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
● توت فرنگی خرد شده: نصف لیوان







طرز تهیه​



(1) دو عدد تخم مرغ را به همراه نوک قاشق چایخوری «وانیل» و دو سوم لیوان «شکر» به کمک همزن دستی خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود



در حین هم زدن دور ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیرید




(2) در این مرحله نصف لیوان «ماست» و یک سوم لیوان «روغن مایع» رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید



(3) یک و یک سوم لیوان «آرد نانوایی یا قنادی» را به همراه یک قاشق چایخوری «بکینگ پودر» الک کرده و به به مواد کیک اضافه کنید وبه آرامی مخلوط کرده تا مواد یکدستی بدست بیاد



(4) در آخر نصف لیوان «توت فرنگی» رو خرد کرده و با یک قاشق چایخوری «آرد» مخلوط کرده سپس به مواد کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید، به این صورت توت فرنگی ها ته نشین نمی شود



(5) تابه یا قابلمه مورد نظر را با کره نرم شده یا روغن مایع چرب کنید، سپس مایه کیک رو ریخته و سطحشو صاف کنید و به سلیقه خود تزئین نمایید


(6) در قابلمه رو با دمن کنی گذاشته و ریو شعله پخش کن از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه بدهید با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بپزد



نکته ها؛​

● ماست شل نباشد
● قابلمه قطر 20 سانتی متر کفایت می کند
● آرد رو حتما الک کنید
● حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید
● بعد از 30 دقیقه با سیخ چک کنید اگر خیمر نچسبید، پخته است
● توت فرنگی ها رو به آرد آغشته کنید تا ته نشین نشود
● برای فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه کافیست

مشاهده پیوست 290270نوووش جااان💜
 

بالا