• کاربرانی که به صورت خاموش سایت مادران رو مطالعه می کنید، لطفا در سایت عضو شید جهت دریافت آخرین اعلان و اطلاعیه ها

طبیعیه؟؟یا عجیب؟

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
معجزه شده یعنی عجیبه والا یعنی بدون درمان خوب شده ، یا دروغ میگه یا یه چیزی مصرف کرده برای درمان شاید سر خود داروی گیاهی یا شیمیایی خورده باشه

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
شیرین بیان شنیدم برای درمان سرطان خوبه مخصوصا برای پیشگیری مصرف کنید

کم آبی بدن هم تاثیرداره برای سرطان آب بیشتر بنوشید

ایران

کاربر جدید
سرطان رو میگن دست نزنی بهتره
حتی میگن فستینگ هم برای بیماران سرطانی خیلی خوبه

استارتر
استارتر

ارشین

کاربر جدید
معجزه شده یعنی عجیبه والا یعنی بدون درمان خوب شده ، یا دروغ میگه یا یه چیزی مصرف کرده برای درمان شاید سر خود داروی گیاهی یا شیمیایی خورده باشه
خب میشه گفت ۱۶ سالش بود که سرطان گرفته و خیلی وقته چندبار تریاک کشیده و حالش خیلی خوب شده

سارای

⭐کاربر ویژه⭐
شانس داره
حالا ما بودیم همون ماه اول متاستاز میکرد میفتادیم میمردیم

مشکل خانوم

⭐کاربر برتر⭐
من خودم ی چیز شیمایی خوردم به اورژانس که گفتم گفت باید بری بیمارستان سوختگی دستگاه گوارش داری گفتم لطفاً بگید چیکارم می‌کنن گفت اگه سوختگی باشه قسمت های سوختگی رو بر میدارن منم نرفتم دکتر ۲۰ روز گذشته اما حس میکنم بدنم خودش داره مبارزه می‌کنه بدن خودش قویه دست نزنی خودش خودشو ترمیم می‌کنه هر چند الآنم درد دارم

استارتر
استارتر

ارشین

کاربر جدید
من خودم ی چیز شیمایی خوردم به اورژانس که گفتم گفت باید بری بیمارستان سوختگی دستگاه گوارش داری گفتم لطفاً بگید چیکارم می‌کنن گفت اگه سوختگی باشه قسمت های سوختگی رو بر میدارن منم نرفتم دکتر ۲۰ روز گذشته اما حس میکنم بدنم خودش داره مبارزه می‌کنه بدن خودش قویه دست نزنی خودش خودشو ترمیم می‌کنه هر چند الآنم درد دارم
امیدوارم خوب بشی
منم سرطان دارم و میکشم
بنظر من پزشکان دارن به ما دروغ میگن
تمام کثیفی های بدن با همین سرطان ی جا جمع میشه الان که میکشم خیلی حالم بهتره و دردم کمتر شده

مشکل خانوم

⭐کاربر برتر⭐
امیدوارم خوب بشی
منم سرطان دارم و میکشم
بنظر من پزشکان دارن به ما دروغ میگن
تمام کثیفی های بدن با همین سرطان ی جا جمع میشه الان که میکشم خیلی حالم بهتره و دردم کمتر شده
حاجی جدی هستی

بالا