صرفا جهت خالی کردن خودم 😶

گری

⭐کاربر ویژه⭐
داشتم چتای خودمو و دوستمو نگاه میکردم
بعد دیدم عکساش هنوز حذف نشده ...🫠
قشنگ تلاشم بر باد رفت 🫤روز از نو ،روزی از نو ...

اینا رو اونموقع که با هم قهر نکرده بودیم برای دوستم فرستاده بودم ،چتاییمون بود که ازش عکس گرفته بودم ...

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
اینجا قبلش ماجرای دزدی گوشیای همکلاسیاشونو برام تعریف کرده بود 🫤
1000037257.jpg

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
یادم نمیاد کدوم امتحان بوده 😂قبلش کلی داشت آرومم میکرد ...بعد یه هو این شد 🫤
1000037258.jpg

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
زندگی پر ماجرایی داری😂💝
اره میدونم 😁😂❤️
از وقتی کنکورم تموم شده یه روز بی داستان ندارم 😂
یه دوستی دارم در جریان کل زندگیم نیست ،بعد میگه چقدر تو داستان داری تو زندگیت 😂😂😂

سانسوریا

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
اره میدونم 😁😂❤️
از وقتی کنکورم تموم شده یه روز بی داستان ندارم 😂
یه دوستی دارم در جریان کل زندگیم نیست ،بعد میگه چقدر تو داستان داری تو زندگیت 😂😂😂
سلامت باشی عزیزم😂🤩😘😂

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
از سری پسرایی که استیکر پایه ثابت چتاشونه 🫤
اکثر پسرا فاقدشن ...

والریا

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
ننو چقدر ماجرای شما دو نفر جالبه😂😂😂

Golebarfi

⭐کاربر فعال⭐
یادم نمیاد کدوم امتحان بوده 😂قبلش کلی داشت آرومم میکرد ...بعد یه هو این شد 🫤
مشاهده پیوست 377370
من نمی‌دونم در جریان زندگیت نیستم هفته پیش هم تازه عضو اینجا شدم ولی اگه این طرف یه زمانی باهاش رابطه عاطفی داشتی و بعد جدا شدید ازهم بنظرم با خوندن دوباره چت ها و پیام های قبلی فقط خودتو عذاب میدی منم به عنوان خواهرت که تجربه مشابه داشتم خودتو اذیت نکن منم جدا شدم از کسی که عاشقش بودم میدونم چقدر سخته و فراموش نشدنی ولی با خوندن دوباره چت ها فقط سخت ترش میکنی . امیدوارم حال دل من و تو و همه همیشه خوب باشه

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
هیچی به اندازه ی اون عکسی که تو پیج دستیار استادمونه دقم نمیده ،هیچی ...

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
من نمی‌دونم در جریان زندگیت نیستم هفته پیش هم تازه عضو اینجا شدم ولی اگه این طرف یه زمانی باهاش رابطه عاطفی داشتی و بعد جدا شدید ازهم بنظرم با خوندن دوباره چت ها و پیام های قبلی فقط خودتو عذاب میدی منم به عنوان خواهرت که تجربه مشابه داشتم خودتو اذیت نکن منم جدا شدم از کسی که عاشقش بودم میدونم چقدر سخته و فراموش نشدنی ولی با خوندن دوباره چت ها فقط سخت ترش میکنی . امیدوارم حال دل من و تو و همه همیشه خوب باشه
اونقدر عاطفی نبوده 😅پیامامون حذفه 😅بعد از دعوامون من حذف کرده بودم یه سریا رو ،اونم پاکش کرد دو طرفه 😂اینا رو هم اتفاقی دیدم برای دوستم عکس گرفته بودم
با هم قهریم بیشتر وگرنه این آدم ۵ سال دیگه هم دانشگاهیمه و یک سال و نیمشو از شنبه تا چهارشنبه از صبح تا عصر همو میبینیم 😁مثل قبل عذاب نمیکشم دیگه ...دارم خودمو با نوشتن راحت میکنم
مرسی عزیزم❤️
ایشالا ...
خودش گفته بود صبر کنم ولی خوب بعد از دعوامون هیچی معلوم نیست چون من بد حرف زدم 😬

Golebarfi

⭐کاربر فعال⭐
اونقدر عاطفی نبوده 😅پیامامون حذفه 😅بعد از دعوامون من حذف کرده بودم یه سریا رو ،اونم پاکش کرد دو طرفه 😂اینا رو هم اتفاقی دیدم برای دوستم عکس گرفته بودم
با هم قهریم بیشتر وگرنه این آدم ۵ سال دیگه هم دانشگاهیمه و یک سال و نیمشو از شنبه تا چهارشنبه از صبح تا عصر همو میبینیم 😁مثل قبل عذاب نمیکشم دیگه ...دارم خودمو با نوشتن راحت میکنم
مرسی عزیزم❤️
ایشالا ...
خودش گفته بود صبر کنم ولی خوب بعد از دعوامون هیچی معلوم نیست چون من بد حرف زدم 😬
اینجوری که خیلی سختت میشه جلو چشمته همش الهی بگردم.. برای اونم سخت میشه البته چون همش همو می‌بینید .. خوبه باز با نوشتن آروم میشی من ۳ ساله فقط تا اسمش میاد اشک میریزم بعد ۳ سال و نیم هنوز کنار نیومدم که دیگه ندارمش 😅 ولی میگن اگه خدا یکی و از زندگیت می‌بره یکی صد برابر بهترشو میاره بعدا . میدونم عشق فقط یباره ولی خب بیا خودمونو آروم کنیم با اون جمله 🙂🙃 منم دلم گرفته تاپیک تو هم دیدم دارم پرحرفی میکنم ببخشید انشالله بهترین ها برات پیش بیاد

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
اینجوری که خیلی سختت میشه جلو چشمته همش الهی بگردم.. برای اونم سخت میشه البته چون همش همو می‌بینید .. خوبه باز با نوشتن آروم میشی من ۳ ساله فقط تا اسمش میاد اشک میریزم بعد ۳ سال و نیم هنوز کنار نیومدم که دیگه ندارمش 😅 ولی میگن اگه خدا یکی و از زندگیت می‌بره یکی صد برابر بهترشو میاره بعدا . میدونم عشق فقط یباره ولی خب بیا خودمونو آروم کنیم با اون جمله 🙂🙃 منم دلم گرفته تاپیک تو هم دیدم دارم پرحرفی میکنم ببخشید انشالله بهترین ها برات پیش بیاد
اره 😅باز خوبیش اینجاست دو ترمش که بیمارستانه من نمیبینمش مگه موقع امتحان و کلاسای تئوری که دانشگاه باشه😁دوستم میگه شانس توعه تهش یه جاهایی میری زیر دستش 😂از بس یه جاهایی که نباید همو میدیدیم 😑
اره نوشتن خیلی آرومم میکنه 😅الهی 🥺
کار خوبی کردی نوشتی ❤️خوشحال شدم 🥺❤️
لامصب ،از این پسراست که خط قرمز داره مثلا و دختر دورش نیست و نگاهش به هیچ دختری نمیفته ،برای همه عجیب بود با من اینجوریه ...قشنگ وقتایی که تنها بود و از کنار هم رد میشدیم قشنگ وایمیستاد زمانایی که وانمود میکردم ندیدمش 😅
وگرنه تو کلاسشون هست یه نفر دیگه هم که از من خوشش میومد 🫠ولی مسئله اینجاست سقف خواسته هامم برده بالا ...اره خوب ،بودن کسایی قبلا تو زندگیم دورا دور ولی تو رابطه نبودم و بهتر از اونا یعنی ایشون اومد تو زندگیم 😅

Golebarfi

⭐کاربر فعال⭐
اره 😅باز خوبیش اینجاست دو ترمش که بیمارستانه من نمیبینمش مگه موقع امتحان و کلاسای تئوری که دانشگاه باشه😁دوستم میگه شانس توعه تهش یه جاهایی میری زیر دستش 😂از بس یه جاهایی که نباید همو میدیدیم 😑
اره نوشتن خیلی آرومم میکنه 😅الهی 🥺
کار خوبی کردی نوشتی ❤️خوشحال شدم 🥺❤️
لامصب ،از این پسراست که خط قرمز داره مثلا و دختر دورش نیست و نگاهش به هیچ دختری نمیفته ،برای همه عجیب بود با من اینجوریه ...قشنگ وقتایی که تنها بود و از کنار هم رد میشدیم قشنگ وایمیستاد زمانایی که وانمود میکردم ندیدمش 😅
وگرنه تو کلاسشون هست یه نفر دیگه هم که از من خوشش میومد 🫠ولی مسئله اینجاست سقف خواسته هامم برده بالا ...اره خوب ،بودن کسایی قبلا تو زندگیم دورا دور ولی تو رابطه نبودم و بهتر از اونا یعنی ایشون اومد تو زندگیم 😅
رشته هاتون یکیه ؟ چی میخونی؟ باز حالا خوبه دو ترم نبینیش داغ دلت تازه نشه . عزیزمی منم خوشحال شدم باهام نشستی پای دردودل 🙂❤️ اوووو پس از اون پسرای خیلی مثبته😅 البته من که باورم نمیشه پسری تو دنیا مثبت و خوب باشه به قول مامانم مرد خوب مردی هست که هنوز لو نرفته😂😂😂انشالله که از این بهتر هم میاد تو زندگیت یه فردی که واقعا لیاقتتو داشته باشه ❤️

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
رشته هاتون یکیه ؟
آره
پزشکی
باز حالا خوبه دو ترم نبینیش داغ دلت تازه نشه
این دو ترم مربوط به یکسال و نیم بعده 🫠که اونم گاهی میاد دانشگاه 😁
. عزیزمی منم خوشحال شدم باهام نشستی پای دردودل
❤️🫂
🙂❤️ اوووو پس از اون پسرای خیلی مثبته😅 البته من که باورم نمیشه پسری تو دنیا مثبت و خوب باشه به قول مامانم مرد خوب مردی هست که هنوز لو نرفته😂😂😂
وای آره 😅منم باورم نمیشه ،میدونی چقدر باهاش حرف زدم اگه کسی دورمه بامنظور نیست یا من فقط چشمام تو رو میبینه و ...😁نه چقدر زیر نظرش داشتم ،کج نمیره ... گاهی ذهنم میگه نکنه چیزه 😂به غیر همجنس گرایش نداره ولی رفتاراش با خودمو میدیدم و واکنش دوستاش و لبخندای مزخرفشون وقتی میبینن آدمو و هوامو داشتن نظرم عوض میشه 😂
انشالله که از این بهتر هم میاد تو زندگیت یه فردی که واقعا لیاقتتو داشته باشه ❤️
ایشالا اگه خودش نیاد همین جوری باشه 😅❤️

Golebarfi

⭐کاربر فعال⭐
آره

پزشکی

این دو ترم مربوط به یکسال و نیم بعده 🫠که اونم گاهی میاد دانشگاه 😁

❤️🫂

وای آره 😅منم باورم نمیشه ،میدونی چقدر باهاش حرف زدم اگه کسی دورمه بامنظور نیست یا من فقط چشمام تو رو میبینه و ...😁نه چقدر زیر نظرش داشتم ،کج نمیره ... گاهی ذهنم میگه نکنه چیزه 😂به غیر همجنس گرایش نداره ولی رفتاراش با خودمو میدیدم و واکنش دوستاش و لبخندای مزخرفشون وقتی میبینن آدمو و هوامو داشتن نظرم عوض میشه 😂

ایشالا اگه خودش نیاد همین جوری باشه 😅❤️
احسنتتتت سال اول پزشکی آوردی ؟ ماشالله آفرین😍😍😍 . انشالله اگه به صلاحته خودش بیاد اگر هم نه نگران نباش انقدر موقعیت های عالی تر داری با توجه به شغل آیندت 👌👌

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
احسنتتتت سال اول پزشکی آوردی ؟
نه عزیزم 😅پشت کنکور بودم چند سال و خوب از این پسر سال بالاییمون بزرگترم 😂ولی میدونه
ماشالله آفرین😍😍😍 . انشالله اگه به صلاحته خودش بیاد اگر هم نه نگران نباش انقدر موقعیت های عالی تر داری با توجه به شغل آیندت 👌👌
مرسی عزیزم ❤️کلا بهش فکر نمیکنم دیگه موقعیتای دیگه رو 😁

بالا