دخترم نشسته داره زار زار گريه ميكنه منم ميرم اتاقش مياد حال ميام حال ميره اتاقش
Bita Guest Dec 31, 2020 #1 دخترم نشسته داره زار زار گريه ميكنه منم ميرم اتاقش مياد حال ميام حال ميره اتاقش
ساده دل? Guest Dec 31, 2020 #9 معلومه که خیلی وابسته است به پدرشون بزار تو حال خودش باشه آبجی جان سخت نگیر خودتم ناراحت نکن انشاالله خدا هرسه تونو برا هم حفظ کنه ?
معلومه که خیلی وابسته است به پدرشون بزار تو حال خودش باشه آبجی جان سخت نگیر خودتم ناراحت نکن انشاالله خدا هرسه تونو برا هم حفظ کنه ?
استارتر استارتر Bita Guest Dec 31, 2020 #10 ساده دل? گفت: معلومه که خیلی وابسته است به پدرشون بزار تو حال خودش باشه آبجی جان سخت نگیر خودتم ناراحت نکن انشاالله خدا هرسه تونو برا هم حفظ کنه ? کلیک کنید تا باز شود... اره قبلا هم سفر كاري رفته بود كوچولو بود زار زار گريه ميكرد كه من دلم بغل بابامو ميخواد
ساده دل? گفت: معلومه که خیلی وابسته است به پدرشون بزار تو حال خودش باشه آبجی جان سخت نگیر خودتم ناراحت نکن انشاالله خدا هرسه تونو برا هم حفظ کنه ? کلیک کنید تا باز شود... اره قبلا هم سفر كاري رفته بود كوچولو بود زار زار گريه ميكرد كه من دلم بغل بابامو ميخواد
استارتر استارتر Bita Guest Dec 31, 2020 #11 امیرحسام گفت: الهی عزیزم ..یه تنوعی شد براتون ...حتما امشب یه پارتی دو نفره بگیرید?? کلیک کنید تا باز شود... يه شب در ميون تنهاييم ولي ايندفعه يه هفته اي رفته
امیرحسام گفت: الهی عزیزم ..یه تنوعی شد براتون ...حتما امشب یه پارتی دو نفره بگیرید?? کلیک کنید تا باز شود... يه شب در ميون تنهاييم ولي ايندفعه يه هفته اي رفته
استارتر استارتر Bita Guest Dec 31, 2020 #12 اشی_مشیه اصل مادران گفت: چندسالشه کلیک کنید تا باز شود... هفت سال
استارتر استارتر Bita Guest Dec 31, 2020 #13 TurkmenGelin گفت: الهی عزیزم? ان شاالله همسرتونم بسلامت برگردن کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزيزم
Dela Guest Dec 31, 2020 #14 امان از اين دختراى بابايى! سرشو به يه چيزى گرم كن كه دوست داره كارتونى، خوراكى اى، بازى اى
استارتر استارتر Bita Guest Dec 31, 2020 #15 Dela گفت: امان از اين دختراى بابايى! سرشو به يه چيزى گرم كن كه دوست داره كارتونى، خوراكى اى، بازى اى کلیک کنید تا باز شود... يكم اروم شده الان ممنون گلم ?
Dela گفت: امان از اين دختراى بابايى! سرشو به يه چيزى گرم كن كه دوست داره كارتونى، خوراكى اى، بازى اى کلیک کنید تا باز شود... يكم اروم شده الان ممنون گلم ?
ساده دل? Guest Dec 31, 2020 #16 Bita گفت: اره قبلا هم سفر كاري رفته بود كوچولو بود زار زار گريه ميكرد كه من دلم بغل بابامو ميخواد کلیک کنید تا باز شود... آخی عزیزم دخترا خیلی بابایی ان درکش میکنم الان که خودم مادرم ولی بازم همیشه دلتنگ بابا مامانم میشم خیلی زیاد
Bita گفت: اره قبلا هم سفر كاري رفته بود كوچولو بود زار زار گريه ميكرد كه من دلم بغل بابامو ميخواد کلیک کنید تا باز شود... آخی عزیزم دخترا خیلی بابایی ان درکش میکنم الان که خودم مادرم ولی بازم همیشه دلتنگ بابا مامانم میشم خیلی زیاد
استارتر استارتر Bita Guest Dec 31, 2020 #19 ساده دل? گفت: آخی عزیزم دخترا خیلی بابایی ان درکش میکنم الان که خودم مادرم ولی بازم همیشه دلتنگ بابا مامانم میشم خیلی زیاد کلیک کنید تا باز شود... خدا حفظشون كنه عزيزم
ساده دل? گفت: آخی عزیزم دخترا خیلی بابایی ان درکش میکنم الان که خودم مادرم ولی بازم همیشه دلتنگ بابا مامانم میشم خیلی زیاد کلیک کنید تا باز شود... خدا حفظشون كنه عزيزم
دختر جذاب Guest Dec 31, 2020 #20 اخی چرا عزیزم??? من بچه بودم بابام گاهی اوقات بخاطر کار میرفت خارج از کشور بعد من انقدرررررر خوشحال میشدم که میتونستم برم رو تخت اونا کنار مامانم بخوابم?????
اخی چرا عزیزم??? من بچه بودم بابام گاهی اوقات بخاطر کار میرفت خارج از کشور بعد من انقدرررررر خوشحال میشدم که میتونستم برم رو تخت اونا کنار مامانم بخوابم?????