مهندس رضا Guest Dec 10, 2021 #3 سلام بانو صبح بخیر تولد خودم و شما رو تبریک میگم ? ان شاء الله که من و شما به همه آرزوهامون برسیم و صد سال فقط شما زنده باشین من نیازی ندارم ? و اینده خوبی در انتظار من و شما باشه با تشکر فراوان
سلام بانو صبح بخیر تولد خودم و شما رو تبریک میگم ? ان شاء الله که من و شما به همه آرزوهامون برسیم و صد سال فقط شما زنده باشین من نیازی ندارم ? و اینده خوبی در انتظار من و شما باشه با تشکر فراوان
استارتر استارتر Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #4 مهندس رضا گفت: سلام بانو صبح بخیر تولد خودم و شما رو تبریک میگم ? ان شاء الله که من و شما به همه آرزوهامون برسیم و صد سال فقط شما زنده باشین من نیازی ندارم ? و اینده خوبی در انتظار من و شما باشه با تشکر فراوان کلیک کنید تا باز شود... سلام صبحتون بخیر ممنونم تولدِ شماهم مبارک باشه مهندس? نه ممنون صد سال زیاده??? ایشالا ایشالا?? با خواهش فراوان?
مهندس رضا گفت: سلام بانو صبح بخیر تولد خودم و شما رو تبریک میگم ? ان شاء الله که من و شما به همه آرزوهامون برسیم و صد سال فقط شما زنده باشین من نیازی ندارم ? و اینده خوبی در انتظار من و شما باشه با تشکر فراوان کلیک کنید تا باز شود... سلام صبحتون بخیر ممنونم تولدِ شماهم مبارک باشه مهندس? نه ممنون صد سال زیاده??? ایشالا ایشالا?? با خواهش فراوان?
مهندس رضا Guest Dec 10, 2021 #5 Mamane matin گفت: سلام صبحتون بخیر ممنونم تولدِ شماهم مبارک باشه مهندس? نه ممنون صد سال زیاده??? ایشالا ایشالا?? با خواهش فراوان? کلیک کنید تا باز شود... متشکرم بانو شما دیگه چرا نمیخواین صد سال زنده باشین ? من چون مجردم گفتم نمیخوام ولی شما مادر هستین و ان شاء الله در کنار بچه هاتون باشین
Mamane matin گفت: سلام صبحتون بخیر ممنونم تولدِ شماهم مبارک باشه مهندس? نه ممنون صد سال زیاده??? ایشالا ایشالا?? با خواهش فراوان? کلیک کنید تا باز شود... متشکرم بانو شما دیگه چرا نمیخواین صد سال زنده باشین ? من چون مجردم گفتم نمیخوام ولی شما مادر هستین و ان شاء الله در کنار بچه هاتون باشین
استارتر استارتر Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #6 مهندس رضا گفت: متشکرم بانو شما دیگه چرا نمیخواین صد سال زنده باشین ? من چون مجردم گفتم نمیخوام ولی شما مادر هستین و ان شاء الله در کنار بچه هاتون باشین کلیک کنید تا باز شود... یه جوری گفتین بچه هاتون انگار من۵۰ سالمه?? من کلا یه پسر دارم ? ممنونم لطف دارین اما واقعا صد سال زیاده کی میره اینهمه رارو??? راستی جاودان شدنتون مبارک باشه الان دیدم?
مهندس رضا گفت: متشکرم بانو شما دیگه چرا نمیخواین صد سال زنده باشین ? من چون مجردم گفتم نمیخوام ولی شما مادر هستین و ان شاء الله در کنار بچه هاتون باشین کلیک کنید تا باز شود... یه جوری گفتین بچه هاتون انگار من۵۰ سالمه?? من کلا یه پسر دارم ? ممنونم لطف دارین اما واقعا صد سال زیاده کی میره اینهمه رارو??? راستی جاودان شدنتون مبارک باشه الان دیدم?
MINISH Guest Dec 10, 2021 #7 مهندس رضا گفت: سلام بانو صبح بخیر تولد خودم و شما رو تبریک میگم ? ان شاء الله که من و شما به همه آرزوهامون برسیم و صد سال فقط شما زنده باشین من نیازی ندارم ? و اینده خوبی در انتظار من و شما باشه با تشکر فراوان کلیک کنید تا باز شود... عههه تولدتون مبارک?
مهندس رضا گفت: سلام بانو صبح بخیر تولد خودم و شما رو تبریک میگم ? ان شاء الله که من و شما به همه آرزوهامون برسیم و صد سال فقط شما زنده باشین من نیازی ندارم ? و اینده خوبی در انتظار من و شما باشه با تشکر فراوان کلیک کنید تا باز شود... عههه تولدتون مبارک?
مهندس رضا Guest Dec 10, 2021 #8 Mamane matin گفت: یه جوری گفتین بچه هاتون انگار من۵۰ سالمه?? من کلا یه پسر دارم ? ممنونم لطف دارین اما واقعا صد سال زیاده کی میره اینهمه رارو??? راستی جاودان شدنتون مبارک باشه الان دیدم? کلیک کنید تا باز شود... با تشکر فراوان الان یه سه هفته میشه
Mamane matin گفت: یه جوری گفتین بچه هاتون انگار من۵۰ سالمه?? من کلا یه پسر دارم ? ممنونم لطف دارین اما واقعا صد سال زیاده کی میره اینهمه رارو??? راستی جاودان شدنتون مبارک باشه الان دیدم? کلیک کنید تا باز شود... با تشکر فراوان الان یه سه هفته میشه
استارتر استارتر Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #10 مهندس رضا گفت: با تشکر فراوان الان یه سه هفته میشه کلیک کنید تا باز شود... جدی???? دقت نکرده بودم تازه دیدم??
مهندس رضا گفت: با تشکر فراوان الان یه سه هفته میشه کلیک کنید تا باز شود... جدی???? دقت نکرده بودم تازه دیدم??
مهندس رضا Guest Dec 10, 2021 #11 Mamane matin گفت: جدی???? دقت نکرده بودم تازه دیدم?? کلیک کنید تا باز شود... بله بانو الان سه هفته شده الان شما باید دوتا کادو بدین ????
Mamane matin گفت: جدی???? دقت نکرده بودم تازه دیدم?? کلیک کنید تا باز شود... بله بانو الان سه هفته شده الان شما باید دوتا کادو بدین ????
استارتر استارتر Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #12 مهندس رضا گفت: بله بانو الان سه هفته شده الان شما باید دوتا کادو بدین ???? کلیک کنید تا باز شود... عجب??
مهندس رضا گفت: بله بانو الان سه هفته شده الان شما باید دوتا کادو بدین ???? کلیک کنید تا باز شود... عجب??
مهندس رضا Guest Dec 10, 2021 #13 Mamane matin گفت: مشاهده پیوست 107112 عجب?? کلیک کنید تا باز شود... بله دیگه کادوی تولد و کادوی جاودان شدن ??????
Mamane matin گفت: مشاهده پیوست 107112 عجب?? کلیک کنید تا باز شود... بله دیگه کادوی تولد و کادوی جاودان شدن ??????
استارتر استارتر Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #14 مهندس رضا گفت: بله دیگه کادوی تولد و کادوی جاودان شدن ?????? کلیک کنید تا باز شود... چشم حتما?
استارتر استارتر Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #16 مهندس رضا گفت: چشمتون بی بلا کلیک کنید تا باز شود... میگم مهندس همراه اول به شما هدیه ی تولد داد?? به من یه روز مکالمه رایگان و ۲گیگ اینترنت داده البته باید یکیشو انتخاب کنم???
مهندس رضا گفت: چشمتون بی بلا کلیک کنید تا باز شود... میگم مهندس همراه اول به شما هدیه ی تولد داد?? به من یه روز مکالمه رایگان و ۲گیگ اینترنت داده البته باید یکیشو انتخاب کنم???
مهندس رضا Guest Dec 10, 2021 #17 Mamane matin گفت: میگم مهندس همراه اول به شما هدیه ی تولد داد?? به من یه روز مکالمه رایگان و ۲گیگ اینترنت داده البته باید یکیشو انتخاب کنم??? کلیک کنید تا باز شود... نه من ایرانسل دارم ?????
Mamane matin گفت: میگم مهندس همراه اول به شما هدیه ی تولد داد?? به من یه روز مکالمه رایگان و ۲گیگ اینترنت داده البته باید یکیشو انتخاب کنم??? کلیک کنید تا باز شود... نه من ایرانسل دارم ?????
استارتر استارتر Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #18 مهندس رضا گفت: نه من ایرانسل دارم ????? کلیک کنید تا باز شود... خب ایرانسل هدیه نداد بهتون??
مهندس رضا Guest Dec 10, 2021 #19 Mamane matin گفت: خب ایرانسل هدیه نداد بهتون?? کلیک کنید تا باز شود... نه بابا انگار ورشکست شدن ????
استارتر استارتر Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #20 مهندس رضا گفت: نه بابا انگار ورشکست شدن ???? کلیک کنید تا باز شود... بیخود نیست میگن با همراه اول هیچکس تنها نیست?????
مهندس رضا گفت: نه بابا انگار ورشکست شدن ???? کلیک کنید تا باز شود... بیخود نیست میگن با همراه اول هیچکس تنها نیست?????