سوال خنده دار عمه ام

• شروع کننده موضوع مااماان_ساامیاار
  • تاریخ شروع

مااماان_ساامیاار

Guest
عمه ام از اون مادرشوهراست که همش میچسبه ب پسرش
واقعا گاهی دلم برای عروسش میسوزه
هر جا هم بخوان برن، اینم میره

بعد هی ما میگیم عمه زشت، یکم تنهاشون بزار
میگه: نخیر هیلیم منو دوست دارن
بعد رو ب عروسش میگه: من مادرشوهر بدی ام؟

اخه عمه جان طرف تو رو مبارکت نمیتونه بگه خیلی کنه ای?

مثل عمه ی من نباشید?

استارتر
استارتر

مااماان_ساامیاار

Guest
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه این مادرشوهرارو?‍♀️?‍♀️?‍♀️
???

خدایی دلم برای عروسه میسوزه. قبل کرونا اومده بودن باغمون.. گفتم دو تایی با شوهرت برید باغ بگردید، دیدم عمم داره دنبالشون میره .. اینقدر ناراحت شدم گفتم عمه بیا کمک من ، نرو .. گفت برن ببینم چطوریه ?

مهرانه

Guest
چی میکشه اون عروس ...ولی ب نطرم تایه مدت صبر میکنه بعدش عین اتشفشان فوران میکنه???

ماهی

Guest
???

خدایی دلم برای عروسه میسوزه. قبل کرونا اومده بودن باغمون.. گفتم دو تایی با شوهرت برید باغ بگردید، دیدم عمم داره دنبالشون میره .. اینقدر ناراحت شدم گفتم عمه بیا کمک من ، نرو .. گفت برن ببینم چطوریه ?
نامزدن ؟ ایشون احساس مسئولیت میکنن درقبال عروس ??

استارتر
استارتر

مااماان_ساامیاار

Guest
مادرشوهر من ميگه من تو زندگي تون دخالت ميكنم؟؟؟????
خواهرشوهر منم اولا همه کاری میکرد بعد تهش میگفت ما که از اون خواهر شوهرا نیستیم اهل دخالت باشیم?

استارتر
استارتر

مااماان_ساامیاار

Guest
عمه جزغاله میشه????
???
ن بابا نمیشه
اینقدر عمم بلده چیکار کنه

من فقط دلم برای عروس میسوزه ، شب عروسیشون بود .. عروس رفت لباس عوض کنه .. بمن گفت کمکم‌کن .. گفتم نه بشین تو اتاق ، بگم دوماد بیاد

رفتم پسر عممو صدا کردم خانومت کارت داره

من و مادر عروس سعی کردیم عممو مشغول کنیم اخر ب بهونه دسشویی از دستمون در رفت، رفت اتاقشون ک مثلا قرص بده?

مهرانه

Guest
بنده خدا.????بلاخره با عمه ات برو بیا میکنه یاد میگیره چه جور جوابشو بده ...منم خودم نامزدیم اروم بودم همه اش سوخی تیکه بعد عروسیم دیگه جواب شو خی و تیکه هارو بااحترام میدادم ????دختر خونه بودم ب هم میگفتن جوجه نارنجی ...الان شدم ?????

بالا