سلام دوستان

دخترک زیبا

⭐کاربر برتر⭐
سلام.
میشه راه حل بدید چطور در بحث خواهر و مادرم هیچ دخالتی نکنم؟😑😂
سریع مضطرب میشم، ترسو هستم و خودمو سرزنش میکنم
شده فحشم بدید دخالت نکنممم😂😂👻

استارتر
استارتر
دخترک زیبا

دخترک زیبا

⭐کاربر برتر⭐
نه،چون خودمم نمیتونم
ای بابا
همین الان بحث شد فکر میکردم دارم کار درست رو میکنم، خواهرم شروع کرد به فریاد زدن و جیغ زدن و گریه کردن
مادرم هم اومد گفت نباید دخالت میکردم..از ناراحتی و خجالت آب شدم
کاش درست بشم...از دست خودم بریدمم😂

helen..

⭐کاربر ویژه⭐
ای بابا
همین الان بحث شد فکر میکردم دارم کار درست رو میکنم، خواهرم شروع کرد به فریاد زدن و جیغ زدن و گریه کردن
مادرم هم اومد گفت نباید دخالت میکردم..از ناراحتی و خجالت آب شدم
کاش درست بشم...از دست خودم بریدمم😂
یعنی دقیقا چ دخالتی کردی مگه؟😂

Mozhgan

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
من کلا بی خیالم : ) پدرمادرمم دعوا کنن سکوت میکنم . فکر کنم شخصیتم مشخصه اینجا هر کس دعوا کنه ذره ای برام مهم نیست

استارتر
استارتر
دخترک زیبا

دخترک زیبا

⭐کاربر برتر⭐
یعنی دقیقا چ دخالتی کردی مگه؟😂
خواهرم خیلی با مادرم ضد هست، افکار منفی زیاد داره قضاوت میکنه لجبازه عصبی بی درک ووو
مادرم هم دقیقا نقطه مقابلش هست، یه آدم نسبتا منفعل و تکرار گو . مهربون...این دو تا کارد پنیر هستن
همین الان از مادرم یه سوال پرسیدم گفتم فلان کار بنظرم بیهوده است خب...گفت میخوای کمک کنی سوال نکن انجام بده
واقعا در همین حد

سانسوریا

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
خواهرم خیلی با مادرم ضد هست، افکار منفی زیاد داره قضاوت میکنه لجبازه عصبی بی درک ووو
مادرم هم دقیقا نقطه مقابلش هست، یه آدم نسبتا منفعل و تکرار گو . مهربون...این دو تا کارد پنیر هستن
همین الان از مادرم یه سوال پرسیدم گفتم فلان کار بنظرم بیهوده است خب...گفت میخوای کمک کنی سوال نکن انجام بده
واقعا در همین حد
خب پس اگه اینطور باشه مشکل از خواهرته
ولی خب اونا بزرگترن به نظرم دخالت نکن برای حفظ شدن شخصیتت

سید منصوره موسوی میرکلایی

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
با سلام خدمت دوست عزیزم ان شاءالله که حالت خوبه امیدوارم که همیشه در کارهایت موفق باشی دوست خوبم حالا نگفتی خواهرت و مادرت سر چی با هم بحث می‌کردند به نظر من خواهرت را ببر يد پیش مشاور تا صحبت کردن با خواهرت مشکل برخورد خواهرت با مادرت حل بشه چون پدر و مادر میوه کمیافتند تا هستند قدر شون را بدانید سر چیزهای جزئی با پدر و مادرتان بحث نکنید تا نه عصاب خودتان را خورد کنید و هم عصاب پدر و مادرتان

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
دخترک زیبا

دخترک زیبا

⭐کاربر برتر⭐
با سلام خدمت دوست عزیزم ان شاءالله که حالت خوبه امیدوارم که همیشه در کارهایت موفق باشی دوست خوبم حالا نگفتی خواهرت و مادرت سر چی با هم صحبت می کرد می‌کردند بهتر از گفته شما که گفتی بحث می‌کردند حالا بگو تا ما راهنمایی کنیم ببین دوست عزیزم من و خواهرم سر خیلی از مسائل با هم صحبت می کنیم ظهرت به خیر
باشه متشکرم
حل شد

آخرین ویرایش:

بالا