سلام دخملیا میشه یه راهنمایی کنید منو؟??

• شروع کننده موضوع Reeraa?
  • تاریخ شروع

Reeraa?

Guest
بجه ها من سال بعد یازدهمم ولی متاسفانه هنوز از دهم هیچی بلد نیستم و دارم دهمو میخونم این تابستون
یه چیزی ک واثعا رو مخمه اینه ک حس میکنم نحوه مطالعه ام اشتباهه.
مثلا زیست میخونم تستشو نمیتونم بزنم
اصلا موندم چیکار کنم
حتی نحوه مطالعه اش هم نمیدونم.
بوس به یک یکتون
ممنون میشم راهنمایی کنید منو

استارتر
استارتر

Reeraa?

Guest
یعنی مدرسه ک شروع شد میرم یازدهم

مانا،

Guest
زیست و ک کلا موب مو باید بخونی
تا بتونی تست ب نی

Boshra

Guest
سلام خوبی؟??

اول یه دور روخونی کن درس رو.
دور بعد یکم با دقت بخون.
دور سوم بیشتر دقت کن و بخون و حفظ کن،اگه یاد بگیری خیلی بهتره،هیچوقت هم یادت نمیره.
نوشتن مطلب هم کمک میکنه یاد بگیریش و تو ذهنت بمونه.?❤??
موفق باشی دوستم???

ایتادوری

Guest
ببین یبار از روی کتاب بخون فقط مسئله های خیلی مهمو
بعد یبار دیگه کل کتابو بخون
یبارم مرور کن هرچیزی نفهمیدی یاد بگیری
من اینجوری میخونم

Haniam

Guest
بجه ها من سال بعد یازدهمم ولی متاسفانه هنوز از دهم هیچی بلد نیستم و دارم دهمو میخونم این تابستون
یه چیزی ک واثعا رو مخمه اینه ک حس میکنم نحوه مطالعه ام اشتباهه.
مثلا زیست میخونم تستشو نمیتونم بزنم
اصلا موندم چیکار کنم
حتی نحوه مطالعه اش هم نمیدونم.
بوس به یک یکتون
ممنون میشم راهنمایی کنید منو
عزیزم عیبی نداره از دهم تو کنکور کم میاد تو سعی کن تو این تابستون فقط تست بزنی و خودتو واسه کنکور آماده کنی سعی کن یازدهم بخونی چون یازدهم سخت تر از دهمه زیستتم با دقت بخون و تموم ریزه کاریاشو بخون بتونی از پس‌ تستاش بربیای

منصوره موسوی

Guest
با سلام خدمت دوست گرامی با برنامه ریزی میتوانی درس بخوانی و به هدفت برسی نا امید,نباش دوست گرامی با تمرین زیاد در ذهنت میماند علت حواس پرتیت را از درس دور کن مثل تلویزیون یا لب تاب یا گوشی همراه دوست گرامی, یک ورق و خودکار کنارت باشد تا مطالب مهم را یادداشت کنی موفق باشی

hana_mm

Guest
تو به کانال عضو شو یا نت بزن نحوه خوندنشونو یاد بگیر چون طولانین وبا تایپ نمیشه گفت این یک

مورد دوم
اگر اختصاصیهارو بعداز خوندن به ویژه زیست دهم که خیلی مفهومیه نمیتونی خوب تست هارو جواب بدی ناامید نشو
طبیعیه
فقط تعداد تستهارو ببر بالا حتی اگر از ۱۰تایکی جواب دادی ناامید نشو،
مورد سوم یه دفترچه بذار برای نکات،نکات جدید تستهای هر درسو توش بنویس،مرتبم بنویس برای کنکورت بمونه

موردچهارم هم تومسیر کنکور اگر از الان اهسته وپیوسته درس بخونی،مرورکنی،تست بزنی ،همون سال اول این تجربی که میگن اینقدر سخته بایه رتبه خوب قبولی?

استارتر
استارتر

Reeraa?

Guest
ببین یبار از روی کتاب بخون فقط مسئله های خیلی مهمو
بعد یبار دیگه کل کتابو بخون
یبارم مرور کن هرچیزی نفهمیدی یاد بگیری
من اینجوری میخونم
ببین اصلا تست نمیتونم بزنم به عنوان مثال تو کتاب نوشته ک مثلا فروکتوز و گلوکز شش کربنه اند بعد یه جای درسنامه نوشته ک شش کربنه ها هکزوزن پنج کربنه پنتوز اصلا گیج میشه ادم??

استارتر
استارتر

Reeraa?

Guest
تو به کانال عضو شو یا نت بزن نحوه خوندنشونو یاد بگیر چون طولانین وبا تایپ نمیشه گفت این یک

مورد دوم
اگر اختصاصیهارو بعداز خوندن به ویژه زیست دهم که خیلی مفهومیه نمیتونی خوب تست هارو جواب بدی ناامید نشو
طبیعیه
فقط تعداد تستهارو ببر بالا حتی اگر از ۱۰تایکی جواب دادی ناامید نشو،
مورد سوم یه دفترچه بذار برای نکات،نکات جدید تستهای هر درسو توش بنویس،مرتبم بنویس برای کنکورت بمونه

موردچهارم هم تومسیر کنکور اگر از الان اهسته وپیوسته درس بخونی،مرورکنی،تست بزنی ،همون سال اول این تجربی که میگن اینقدر سخته بایه رتبه خوب قبولی?
مرسی گل ولی گیج کنندس من اصلا متوجه نمیشم تست ها ?

استارتر
استارتر

Reeraa?

Guest
عزیزم عیبی نداره از دهم تو کنکور کم میاد تو سعی کن تو این تابستون فقط تست بزنی و خودتو واسه کنکور آماده کنی سعی کن یازدهم بخونی چون یازدهم سخت تر از دهمه زیستتم با دقت بخون و تموم ریزه کاریاشو بخون بتونی از پس‌ تستاش بربیای
خب همون تستو من نمیتونم بزنم

ایتادوری

Guest
ببین اصلا تست نمیتونم بزنم به عنوان مثال تو کتاب نوشته ک مثلا فروکتوز و گلوکز شش کربنه اند بعد یه جای درسنامه نوشته ک شش کربنه ها هکزوزن پنج کربنه پنتوز اصلا گیج میشه ادم??
خیلی اسونه
معلم علوم ماهم از اینجور سوالای پیچیده تو امتحان می اورد
فقط باید دقت کنی

hana_mm

Guest
مرسی گل ولی گیج کنندس من اصلا متوجه نمیشم تست ها ?
کلا تو اختصاصیهای تجربی طبیعیه
من بار اول توی تستهای زیست اصلا نکات ومتوجه نمیشدم برای کدوم قسمته وچیه
اول درسنامه رو خوب بخون
تستهای خیلی ساده،ساده نتوسط،سخت وبه ترتیب بزن
یه دفعه نرو سراغ مثلا خیلی سبز که تستهای نفهومی داره عزیزم

استارتر
استارتر

Reeraa?

Guest
خیلی اسونه
معلم علوم ماهم از اینجور سوالای پیچیده تو امتحان می اورد
فقط باید دقت کنی
خب این کجاش اسونه?? بالاخره هگزوز شش کربنس یا گلوکز و فرکتوز?

ایتادوری

Guest
خب فروکتوز و گلوکز شش کربنه دارن هکزوزن هم شش تا
اما پنتوز پنج تا داره?
کجاش گیج کنندس

استارتر
استارتر

Reeraa?

Guest
خب فروکتوز و گلوکز شش کربنه دارن هکزوزن هم شش تا
اما پنتوز پنج تا داره?
کجاش گیج کنندس
خب این گیج کننده نیست ولی من هر چی درباره غشای یاخته میخونم یاد نمیگیرم یهو هنگ میکنم واقعا ?

بالا