اره موافقم کاش همون ۳۰ روز بود بعضیا ثانیه ای عوض میکنن ما قاطی میکنیماونوقت کلاهبرداری زیاد نمیشه اسماشونو عوض میکنن میان مارو گول میزنن![]()
منم به همین فک کردماونوقت کلاهبرداری زیاد نمیشه اسماشونو عوض میکنن میان مارو گول میزنن![]()
عکس پروفایل که عوض میشه. تاپیکام که پاک میشن نام کاربری هم داره اضافه میشه کم کم دارم خوف میکنم ما ازکجا بدونیم کی به کیه![]()
وای فکر کناونوقت دعوا میشه همه میخوان پلیس بشن مثل مدرسه که نماینده وانتظامات واینا داشتیم
عاقا منم میخوام پلیس باجم![]()
ن اقا فقط خودم پلیسماونوقت دعوا میشه همه میخوان پلیس بشن مثل مدرسه که نماینده وانتظامات واینا داشتیم
عاقا منم میخوام پلیس باجم![]()
آره دیگه جنگ جهانی سوم میشه همه میخوان پست بگیرن مگر اینکه مثل جاودان از رده خارج بشه که دست بردارن چه گیس وگیس کشی بشهههههوای فکر کن![]()
نه مثال زددد خوووووبن اقا فقط خودم پلیسم
به حرف اورانوس احترام بزار![]()
نباباااااآره دیگه جنگ جهانی سوم میشه همه میخوان پست بگیرن مگر اینکه مثل جاودان از رده خارج بشه که دست بردارن چه گیس وگیس کشی بشههههه![]()
ارهنه مثال زددد خوووووب
ولی خدایی کارآگاه سایت بشی استحقاقش داری![]()
نخیر یه پلیس فایده نداره کاربرا که زیاد شدن خسته میشهنبابااااا
پلیس یه نفرمیشه تامام
![]()
من شناسایی میکنم تو دستگیر کننخیر یه پلیس فایده نداره کاربرا که زیاد شدن خسته میشه![]()
نه دیگه یه ستاره مخصوص میگذارن رو کاربریت مثل میتی کومان هروقت وارد شدی همه احترام بگذارناره
ولی پس فردا همه بیرونم میکنن
ولی اون شصته مشکوکه![]()