دنیای بدون خدا و با خدا فرقی هم داره؟ توکل کنی یا نکنی؟
_ساغر__ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 15:05 #1 دنیای بدون خدا و با خدا فرقی هم داره؟ توکل کنی یا نکنی؟
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 15:11 #3 Melody گفت: خدا صبرش زیاده کلیک کنید تا باز شود... مخم آخه داغون شده😐😐😐😐باور کن کارهای معمولی هم نمیتونم بکنم
Melody گفت: خدا صبرش زیاده کلیک کنید تا باز شود... مخم آخه داغون شده😐😐😐😐باور کن کارهای معمولی هم نمیتونم بکنم
کانفینگی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 15:13 #4 _ساغر__ گفت: دنیای بدون خدا و با خدا فرقی هم داره؟ توکل کنی یا نکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... منم اینا رو می گفتم می گفتن کفر میگی
_ساغر__ گفت: دنیای بدون خدا و با خدا فرقی هم داره؟ توکل کنی یا نکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... منم اینا رو می گفتم می گفتن کفر میگی
نمیدانم نمیدانم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 9, 2025 جنسیت خانم امروز در 15:16 #5 امروز داشتم به این فک میکردم که خدا واقعا میبینه؟ به ماه رسید..
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 15:19 #6 _ساغر__ گفت: مخم آخه داغون شده😐😐😐😐باور کن کارهای معمولی هم نمیتونم بکنم کلیک کنید تا باز شود... میفهمم منم نمیفهمم کار خدا رو حکمتشو 🥲🥲💔
_ساغر__ گفت: مخم آخه داغون شده😐😐😐😐باور کن کارهای معمولی هم نمیتونم بکنم کلیک کنید تا باز شود... میفهمم منم نمیفهمم کار خدا رو حکمتشو 🥲🥲💔
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 15:25 #7 نمیدانم نمیدانم گفت: امروز داشتم به این فک میکردم که خدا واقعا میبینه؟ به ماه رسید.. کلیک کنید تا باز شود... عزیزم اونا ک مردن رفتن بهشت ما اینجا گیر کردیم حداقل ما هم بمیریم راحت شیم مرگ هم قسمت ما نمیکنه
نمیدانم نمیدانم گفت: امروز داشتم به این فک میکردم که خدا واقعا میبینه؟ به ماه رسید.. کلیک کنید تا باز شود... عزیزم اونا ک مردن رفتن بهشت ما اینجا گیر کردیم حداقل ما هم بمیریم راحت شیم مرگ هم قسمت ما نمیکنه
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 15:26 #8 کانفینگی گفت: منم اینا رو می گفتم می گفتن کفر میگی کلیک کنید تا باز شود... من ک فعلا اینجا دینم رو ب زور عرب ها بهم دادن از نظرشون😂اینجا عزیزم دیکتاتوری شدید حاکمه رو تو بیشتر
کانفینگی گفت: منم اینا رو می گفتم می گفتن کفر میگی کلیک کنید تا باز شود... من ک فعلا اینجا دینم رو ب زور عرب ها بهم دادن از نظرشون😂اینجا عزیزم دیکتاتوری شدید حاکمه رو تو بیشتر
Mozhgan ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 15:27 #9 من آدم عملم ، به کسی نمیسپرم خودم خدا ام . خدا منو متجلی کرده تا خلق کنم
نمیدانم نمیدانم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 9, 2025 جنسیت خانم امروز در 15:58 #10 _ساغر__ گفت: عزیزم اونا ک مردن رفتن بهشت ما اینجا گیر کردیم حداقل ما هم بمیریم راحت شیم مرگ هم قسمت ما نمیکنه کلیک کنید تا باز شود... خب کاش واقعا اگ قراره بمیریم بمیریم چرا اینهمه عذاب؟
_ساغر__ گفت: عزیزم اونا ک مردن رفتن بهشت ما اینجا گیر کردیم حداقل ما هم بمیریم راحت شیم مرگ هم قسمت ما نمیکنه کلیک کنید تا باز شود... خب کاش واقعا اگ قراره بمیریم بمیریم چرا اینهمه عذاب؟
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:29 #11 _ساغر__ گفت: من ک فعلا اینجا دینم رو ب زور عرب ها بهم دادن از نظرشون😂اینجا عزیزم دیکتاتوری شدید حاکمه رو تو بیشتر کلیک کنید تا باز شود... شهرتونو مبگی؟
_ساغر__ گفت: من ک فعلا اینجا دینم رو ب زور عرب ها بهم دادن از نظرشون😂اینجا عزیزم دیکتاتوری شدید حاکمه رو تو بیشتر کلیک کنید تا باز شود... شهرتونو مبگی؟
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم 56 دقیقه قبل #12 Melody گفت: شهرتونو مبگی؟ کلیک کنید تا باز شود... ن دیروز گفتم ب عرب ها توهین نکنین هر چی باشه پیامبر ما عربه اگ مسلمانی افتخار داره عرب ها ما رو مسلمان کردن اینا دیگ زز زر کردن
Melody گفت: شهرتونو مبگی؟ کلیک کنید تا باز شود... ن دیروز گفتم ب عرب ها توهین نکنین هر چی باشه پیامبر ما عربه اگ مسلمانی افتخار داره عرب ها ما رو مسلمان کردن اینا دیگ زز زر کردن
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم 56 دقیقه قبل #13 Mozhgan گفت: من آدم عملم ، به کسی نمیسپرم خودم خدا ام . خدا منو متجلی کرده تا خلق کنم کلیک کنید تا باز شود... آیسان اسلامی هم همینو داره میگ خدا خودمم انرژی تو خودمه
Mozhgan گفت: من آدم عملم ، به کسی نمیسپرم خودم خدا ام . خدا منو متجلی کرده تا خلق کنم کلیک کنید تا باز شود... آیسان اسلامی هم همینو داره میگ خدا خودمم انرژی تو خودمه
Mozhgan ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم 55 دقیقه قبل #14 _ساغر__ گفت: ن دیروز گفتم ب عرب ها توهین نکنین هر چی باشه پیامبر ما عربه اگ مسلمانی افتخار داره عرب ها ما رو مسلمان کردن اینا دیگ زز زر کردن کلیک کنید تا باز شود... مملکت رو اب برده اینا بذار دعواشونو کنن!با نان زندگی نمیکنن با دعوا انرژی کسب میکنن
_ساغر__ گفت: ن دیروز گفتم ب عرب ها توهین نکنین هر چی باشه پیامبر ما عربه اگ مسلمانی افتخار داره عرب ها ما رو مسلمان کردن اینا دیگ زز زر کردن کلیک کنید تا باز شود... مملکت رو اب برده اینا بذار دعواشونو کنن!با نان زندگی نمیکنن با دعوا انرژی کسب میکنن
Mozhgan ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم 55 دقیقه قبل #15 _ساغر__ گفت: آیسان اسلامی هم همینو داره میگ خدا خودمم انرژی تو خودمه کلیک کنید تا باز شود... چه جالب نمیدونستم
_ساغر__ گفت: آیسان اسلامی هم همینو داره میگ خدا خودمم انرژی تو خودمه کلیک کنید تا باز شود... چه جالب نمیدونستم
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم 54 دقیقه قبل #16 Mozhgan گفت: چه جالب نمیدونستم کلیک کنید تا باز شود... آره خیلی به خدا اعتقاد داره همش میگ اگ جنبه عشق بازی با خدا ندارین اصلا سمتش نرین
Mozhgan گفت: چه جالب نمیدونستم کلیک کنید تا باز شود... آره خیلی به خدا اعتقاد داره همش میگ اگ جنبه عشق بازی با خدا ندارین اصلا سمتش نرین
Mozhgan ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم 52 دقیقه قبل #17 _ساغر__ گفت: آره خیلی به خدا اعتقاد داره همش میگ اگ جنبه عشق بازی با خدا ندارین اصلا سمتش نرین کلیک کنید تا باز شود... دقیقا کائنات دهنی از من صاف کرد اما پاس کردم بهم جایزه داد
_ساغر__ گفت: آره خیلی به خدا اعتقاد داره همش میگ اگ جنبه عشق بازی با خدا ندارین اصلا سمتش نرین کلیک کنید تا باز شود... دقیقا کائنات دهنی از من صاف کرد اما پاس کردم بهم جایزه داد
استارتر استارتر _ساغر__ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم 51 دقیقه قبل #18 Mozhgan گفت: مملکت رو اب برده اینا بذار دعواشونو کنن!با نان زندگی نمیکنن با دعوا انرژی کسب میکنن کلیک کنید تا باز شود... زورشون میاد حرف حق بشنونن😀فشاری شدنشون دوست دارم مثل شلنگ دسشویی این ور اون ور میپرن
Mozhgan گفت: مملکت رو اب برده اینا بذار دعواشونو کنن!با نان زندگی نمیکنن با دعوا انرژی کسب میکنن کلیک کنید تا باز شود... زورشون میاد حرف حق بشنونن😀فشاری شدنشون دوست دارم مثل شلنگ دسشویی این ور اون ور میپرن