رنگ جدید سایت

• شروع کننده موضوع نادیامم
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

نادیامم

Guest
آره ولی استقبال نکردن
?
کاربرا عادت کردن به خفقان دلشون میخواد همون نی نی یارا و مامی یارا بالا سرشون باشن
?
عجله نکن یکم زمان میخاد تا پربازدید شه

مژده

Guest
عجله نکن یکم زمان میخاد تا پربازدید شه
آره من نا امید نمیشم یه روز دو روز ده روز صد روز و یکسال هم که باشه صبر میکنم. نی نی سایت هم سال 83 تاسیس شد تا یکسال حتی یه دونه کاربر هم نداشت ولی الان به اینجا رسید. ماهم پیشرفت میکنیم یه روزی
?

مژده

Guest
ای جان :love: ایموجیش هم خوشگله
میتونین مدلشو عوض کنین مثلا بشه ایموجی android p؟ خیلی خوشم میاد?
آره عزیزم روی همین نواری که داری توش تایپ میکنی نگاه کن ببین کنار اون قسمت که مال آپلود عکسه یه اموجی کشیده. روی اون کلیک کنی انواع اموجی ها واست میاد.

اموجی های فرم دیگه هم با آپدیت بعدی اسکریپت وب سایتمون اضافه میشه. سیستمی که باهاش سایت رو بنا کردیم به سیستم خارجیه هر چند وقت یه بار آپدیت جدید میشه و کلی به امکانات سایت اضافه میکنه
:love:

ویکتوریا

Guest
آره عزیزم روی همین نواری که داری توش تایپ میکنی نگاه کن ببین کنار اون قسمت که مال آپلود عکسه یه اموجی کشیده. روی اون کلیک کنی انواع اموجی ها واست میاد.

اموجی های فرم دیگه هم با آپدیت بعدی اسکریپت وب سایتمون اضافه میشه. سیستمی که باهاش سایت رو بنا کردیم به سیستم خارجیه هر چند وقت یه بار آپدیت جدید میشه و کلی به امکانات سایت اضافه میکنه
دیدمش خیلی خوبه?
پس منتظر آپدیت های بعدیش هستم? خیلی خوشم اومد از این سایت☺

آخرین ویرایش:

ویکتوریا

Guest
خداروشکر که خوشت اومد در آینده کلی امکانات اضافه میکنیم ان شاالله روز به روز شلوغ تر و پر رونق تر بشیم
?
ان شاء الله? بالاخره منم میشم کاربر قدیمی سایت? رومنم حساب میکنن?

مژده

Guest
ان شاء الله? بالاخره منم میشم کاربر قدیمی سایت? که روم حساب کنن?

ما جزو بنیانگذاران انجمن وزین مادرانیم اسممون در تاریخ انجمن ثبت میشه
?
به ادمین میگم درجات کاربری رو هم اضافه کنه که مثل مامی گپ اینجاهم کاربرا ترفیع درجه بگیرن
?

ویکتوریا

Guest
ما جزو بنیانگذاران انجمن وزین مادرانیم اسممون در تاریخ انجمن ثبت میشه
?
به ادمین میگم درجات کاربری رو هم اضافه کنه که مثل مامی گپ اینجاهم کاربرا ترفیع درجه بگیرن
?
وای اینجوری عالی میشه?? من ذووووق??

مژده

Guest
وای اینجوری عالی میشه?? من ذووووق??
این سایتی که میبینین تازه اول راهشه تازه پله اولیم یه روزی با کمک شماها بهترین میشیم. یه ذره که شلوغ تر بشه مسابقه هم میذاریم جایزه هم میدیم به کاربرا برعکس نی نی سایت خسیس که ماهی 100 میلیون درآمدشه یه آفتابه پلاستیکی هم نمیده به کاربراش
?
اینجا تمام تلاشمون رو برای آسایش و راحتی و علی الخصوص آزادی کاربرا میکنیم
?

اشی_مشی

Guest
این سایتی که میبینین تازه اول راهشه تازه پله اولیم یه روزی با کمک شماها بهترین میشیم. یه ذره که شلوغ تر بشه مسابقه هم میذاریم جایزه هم میدیم به کاربرا برعکس نی نی سایت خسیس که ماهی 100 میلیون درآمدشه یه آفتابه پلاستیکی هم نمیده به کاربراش
?
?
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: افتابه پلاستیکیو خوب اومدی

ویکتوریا

Guest
?
?
شما از طرز حرف زدن و وقت گذاشتنون واسه کاربرا مشخصه که چقدر سایت و کاربراش براتون مهمه?
واقعا به عنوان یه سایت تازه تاسیس خیلی خوبه??

اشی_مشی

Guest
امیدوارم پیشرفت کنه من کاربر سال ۹۱ نی نی سایت بودم بخاطر جو بدش یه مدت رفتم نی نی پیج ولی اونجا اصلا رونق نگرفت

مژده

Guest
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: افتابه پلاستیکیو خوب اومدی
والا بوخودا خخخ
شما از طرز حرف زدن و وقت گذاشتنون واسه کاربرا مشخصه که چقدر سایت و کاربراش براتون مهمه?
واقعا به عنوان یه سایت تازه تاسیس خیلی خوبه??
فدات عزیزم, یه انجمن به کاربراش زنده ست. کاربر نباشه انجمن هیچی نیست. کلی برنامه برای اینجا دارم اگر خدا بخواد و یواش یواش پا بگیره کاری میکنم همه از نی نی سایت با کله بیان پیش ما

بالا