من اولش از همه ی دوستام بدون استثنا متنفر بودم
مرجع مزخرفات۲ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2024 جنسیت خانم Sep 20, 2024 #1 من اولش از همه ی دوستام بدون استثنا متنفر بودم
◔◡◔ ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Sep 20, 2024 #3 من متنفر بودم بعد دوست شدم باهاشون الان بیشتر متنفرم
طوفان سفید ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Sep 20, 2024 #4 مرجع مزخرفات۲ گفت: من اولش از همه ی دوستام بدون استثنا متنفر بودم کلیک کنید تا باز شود... پس چرا باشون دوست بودی خدایا
مرجع مزخرفات۲ گفت: من اولش از همه ی دوستام بدون استثنا متنفر بودم کلیک کنید تا باز شود... پس چرا باشون دوست بودی خدایا
استارتر استارتر مرجع مزخرفات۲ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2024 جنسیت خانم Sep 21, 2024 #6 ملوسکتونم گفت: از منم متنفر بودی؟ کلیک کنید تا باز شود... آره ولی بعدا فهمیدم همتون خیلی خوب و مهربونید
ملوسکتونم گفت: از منم متنفر بودی؟ کلیک کنید تا باز شود... آره ولی بعدا فهمیدم همتون خیلی خوب و مهربونید
استارتر استارتر مرجع مزخرفات۲ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2024 جنسیت خانم Sep 21, 2024 #7 طوفان سفید گفت: پس چرا باشون دوست بودی خدایا کلیک کنید تا باز شود... بعدا فهمیدم آدمای بدی نیستن و باهاشون دوست شدم
طوفان سفید گفت: پس چرا باشون دوست بودی خدایا کلیک کنید تا باز شود... بعدا فهمیدم آدمای بدی نیستن و باهاشون دوست شدم
ملوسکتونم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Apr 18, 2024 جنسیت خانم Sep 21, 2024 #8 مرجع مزخرفات۲ گفت: آره ولی بعدا فهمیدم همتون خیلی خوب و مهربونید کلیک کنید تا باز شود... چه جوری با من دوست بودی و ازم متنفر؟
مرجع مزخرفات۲ گفت: آره ولی بعدا فهمیدم همتون خیلی خوب و مهربونید کلیک کنید تا باز شود... چه جوری با من دوست بودی و ازم متنفر؟
استارتر استارتر مرجع مزخرفات۲ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2024 جنسیت خانم Sep 21, 2024 #9 ملوسکتونم گفت: چه جوری با من دوست بودی و ازم متنفر؟ کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه اول ازت متنفر بودم چون بهم پرت کردی و فکر کردم آزار میدی ولی بعدا فهمیدم آدم مهربونی هستی
ملوسکتونم گفت: چه جوری با من دوست بودی و ازم متنفر؟ کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه اول ازت متنفر بودم چون بهم پرت کردی و فکر کردم آزار میدی ولی بعدا فهمیدم آدم مهربونی هستی